Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szakított velem utána lefeküdt az egyik ismerősével többször is. Más nem volt nem tartják a kapcsolatot de a csaj azt mondja szeret és folyton hívogat, találkozni akar. Én járnék vele de nem tudom mit tegyek most?
ez velem is pont így történt anno!
én hülye voltma megbocsájtootm a csjaomnak, mert pont így tett, hívogatott noszogatott majdhogynem zaklatott.
öszejöttünk ujra, megdugtam párszor én is, csak azért is, de 1 hónap mulva mindketten beláttuk, ohgy nemmegy, és szakítottunk véglegesen.
Én arra tippelek, hogy miatta szakított veled de ő meg nem akart vele járni, most meg jönne vissza hozzád.
Nekem a büszkeségem nem engedné, hogy újra összejöjjek vele de ha te ennyire szereted, hogy elgondolkozol rajta akkor úgy dönts, hogy később ne bánd meg. Sosem tudhatod, mikor jön vissza az a bizonyos ismerős.
Ha a gyakori kérdéseken akarod ezt megtudni, az gáz.
De elemezzük a kérdést.
A. Összejösz vele
Újra lesz szex, szereted, jó vele. Ha nem tudsz túllépni, akoor majd kirúgod pár extra kkör után.
B. Nem jösz össze vele
Semmi változás jelenlegi állapotodban.
Az első mellett szól érv, legrosszabb eset, hogy a második állapot következik belőle.
Szóval javasolt legalább egyszer újra megdugni... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!