Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan férfiről, aki már többször megcsalta a feleségét, utána a szeretőjét is?
Az egyik szerető kiderült,azóta gyakorlatilag külön él
a feleségétől.Aztán összejött valakivel,aki mellett
félre kavart,de utána dobta,és összeköltözött a régivel.
Azt mondják előtte kifejezetten hűséges volt,10 évig nem
csalta meg a nejét,utána azt sem akivel sokáig együtt volt.
Sajnos nekem nagyon tetszik,állítólag nem szerelmes abba
akivel együtt él most,és nem tudom érdemes-e kezdeni vele.
Ha te is szeretnél egy lenni a sok közül, akivel elbánik, akkor hajrá. De remélem, hogy te azért ennél többet érdemelsz.
f24
Persze hogy nem szeretnék újabb áldozat lenni,de azért
érdekel,mert a barátja szerint tényleg nem csinált ilyen
vad dolgokat,csak azóta,hogy elhagyta az a lány akibe
szerelmes volt.Hátha nem is olyan rossz az összkép.
Kicsit összezavarodott a kép a kommented után. A kérdés kiírásakor még azt írtad, hogy az EGYIK szeretője kiderült, a feleség kirakta, majd a szeretőt megcsalta, aztán vissza a szeretőhöz (ha jól értettem ahhoz, akivel bebukott). Ebből számomra az derült ki, hogy több szeretője is volt, de csak ez derült ki. A kommentedben meg azt írod, hogy azóta ilyen, amióta a lány elhagyta akibe szerelmes volt. De az ki volt, és mikor?? Ez a pasi egy kavarógép, én továbbra is azt mondom, hagyd a francba, bár a komment alapján Te arra készülsz, hogy egy pár legyetek.
Egyet ne felejts, senkit sem fogsz tudni megváltoztatni.
Lehet,hogy zavaros volt.Ahogy tudom nem azt a szeretőt
csalta meg akivel megbukott,hanem egy következőt és a
félre kavarás után költözött össze vele.Igen,elég gázos a
pasi,lehet tényleg jobb,ha hagyom a francba,ahogy így
végig gondoltam.Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!