Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Eddig azt állította hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig azt állította hogy kapcsolatot akar, majd hirtelen se kapcsolatot, de kalandot sem. Miért akar továbbra is találkozni velem?

Figyelt kérdés
Van egy srác, másfél éve ismertem meg, és félév kihagyást leszámítva egy évig mindenegyes nap ír/beszélgetünk (kb mintha kapcsolatban lennénk) mai napig. Ez idő alatt mindössze 4x (egyszer csak véletlen a városban, nem megbeszélés alapján) találkoztunk. Mindig ő vetette fel a találkozást, többször is, de nem igazán az esetem, így nem igen tudtam rávenni magam. Nagyon kedves, és normális, ezért adtam egy esélyt a dolognak. Élőben se nyerte el a tetszésemet külsőleg, de belsőleg teljesen odavoltam érte.😅 Ezután találkoztunk még 2x, és ugyanúgy beszélünk továbbra is napi szinten folyamatosan mindenről. Viszont, utolsó találkozásnál feljött a szó a kapcsolatról, és kb azt mondta körbeírva hogy ő nem akar kapcsolatot, azt se mondta hogy egy éjszakás dolgot keres, de a szavaiból úgy vettem ki hogy az felé hajlik. Rákérdeztem hogy akkor mit keres, erre a válasza az volt, hogy kalandot semmiféleképpen nem, kapcsolatot meg a szabadideje miatt nem. Most ezt valaki érti?🤷🏽‍♀️ Kapcsolatot, de kalandot se keres, mondjuk az utóbbit én se, de minek hív el többször is randizni akkor?😂 Napokban ismét felvetette hogy mikor lesz a következő találkozó, de figyemenkivül hagytam, és eltereltem a témát. 28/L, 27/F

okt. 27. 02:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
67%
Ne feledkezz meg a mondatvégi írásjelről sem. 🙏
okt. 28. 01:55
 12/19 anonim ***** válasza:
67%
Tudod te mennyi időmbe telt míg találtam szép köveket?
okt. 28. 01:57
 13/19 A kérdező kommentje:
Neked is köszi a fáradozást! 🤪
okt. 28. 01:59
 14/19 anonim ***** válasza:
33%
Gondolj csak a gyémántra. Évmilliókat vártam míg a megfelelő nyomáson végre elkészült.
okt. 28. 01:59
 15/19 anonim ***** válasza:
50%
Pár másodperc. Cöh
okt. 28. 02:02
 16/19 anonim ***** válasza:
83%

Nem akarsz tőle semmit, csak írogatni. Miért találkozol vele, ha nem jön be?

"miért vergődik azon hogy mással találkoztam?" - Ez már az ő problémája, ha ő se akar tőled semmit, vagy látja, hogy nem vagy rá vevő. De akkor miért kéne tudnia, hogy te mással találkoztál?

Ez se barátság, se semmi más, és így semmi értelme folytatni.

okt. 31. 10:54
 17/19 A kérdező kommentje:
Mint említettem is, belsőleg nagyon szinpatikus, kb egyformák vagyunk ilyen téren. Sajnáltam volna, csak azért elküldeni mert nem tetszik. Úgy vagyok vele hogy barátság még lehet ebből, barátokkal meg nem bűn találkozni.. Amúgy kizártnak tartom hogy nem esett még le neki, hogy ebből több nem lesz barátságnál, csak néha úgy viselkedik mint aki képtelen ezt felfogni. Na és ezt nem értem, egyszer úgy viselkedik mintha csak haverkodni akarna ő is, aztán meg jön a randival, és rámförmedve írja ezt, hogy ne fárasszam mert szerintem minek hív randira.😂 Nem magamtól írtam le neki, hanem aznap este rákérdezett hogy mit csinálok, erre írtam hogy készülödök, és így jött fel, utána meg nyilván kérdezősködött. Utolsó mondatoddal egyetértek, el is engedtem már a dolgot, csak szimpáln kiváncsiságból tettem fel a kérdést, mivel nem tudtam rajta kiigazodni.
okt. 31. 13:48
 18/19 anonim ***** válasza:
49%

Basszus mit nyámmogsz ezen napokig. Tedd fel egyértelműen a kérdést nála: Mit akarsz tőlem? És mondd meg neki, hogy ne beszéljen mellé, ha veled akar lenni, akkor azt mondja, de akkor tegye is bele az energiát, egyébiránt ne puffogjon, ha mással találkozol.

Gondolom önbizalomhiányos, akarja is, hogy foglalkozzon vele egy nő, meg nem is, mert ha túl közel kerül valaki, akkor még kiderülne, hogy ő nem elég... De ettől függetlenül fusztrálódik, ha azt tapasztalja, hogy egy nő mással próbálkozik, mert feszültséget kelt egy ilyen emberben, hogy ő nem mer belevágni valamibe, más meg igen, és ezt még kezeli se tudja, ezért rád okádja. Ha nem érdekel téged, akkor ne beszélgess vele. Nem, hát látható hogy ő nem barátkozni akar, csak béna. Ne álltasd magad.

okt. 31. 14:45
 19/19 A kérdező kommentje:
Hát jó, megfogadom a tanácsodat. Köszi
okt. 31. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!