Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is gáz ha egy pasi 1 randi után már "megváltoztatná " a külsőmet? Komoly kapcsolatot szeretne ő is, én is.
Figyelt kérdés
okt. 22. 12:23
1/25 anonim válasza:
Nem is ismered még. Ő se téged. Én hagynám a francba.
2/25 anonim válasza:
Mit változtatna rajta? Amúgy gáz, bókolnia meg dicsérgetni kéne, nem kritizálni :D
3/25 anonim válasza:
Tényleg? Fogyjál le? Fesd át a hajad? Öltözzél másképp? Te jó ég! Ha így nem felelsz meg, akkor rúgd ki a francba!
5/25 anonim válasza:
Mindenféleképpen! Különben itt simán lehet az is, hogy azt akarja olyan legyél például mint az exe vagy valamelyik nő akit nem kapott meg.
6/25 anonim válasza:
Szerintem csak akkor van igaza, ha lefogyasztana. De másba ne szóljon már bele!
8/25 anonim válasza:
Naaaa, kíváncsi vagyok. 20 éve vagyok férjnél, voltam fekete, vörös, lila hajú, most szőke vagyok, de a nagyon rövidtől a hosszúig volt mindenféle hajam. Smink most kevesebb, több egyberuhát hordok, szóval változik az ember idővel, de sohasoha nem szólt bele a párom, hogy nézek ki. Ha neked már az elején beszól a pasas, mi lesz később?
9/25 anonim válasza:
Akkor húzzon a pitchába és keressen mást ha ennyire másra vágyik! Amúgy se parancsolgasson, meg egrecírozzon, nem vagyok akarat nélküli majorettfigura.
10/25 anonim válasza:
#6 ha valaki vékony nőt akar, akkor ne egy kövéret erőszakoljon rá a fogyásra. Persze gondolom az ilyen pasiknak esélyük sincs a vékonyaknál, ezért próbálják a kövéreket lefogyasztani, de ez morálisan akkor sincs rendben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!