Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek is gáz ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is gáz ha egy pasi 1 randi után már "megváltoztatná " a külsőmet? Komoly kapcsolatot szeretne ő is, én is.

Figyelt kérdés
okt. 22. 12:23
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Beszéltünk. Azt mondta elnézést, nem akar rosszat, engem akar, nagyon tetszek neki.

De..még így sem az igazi az egész. "Kukacoskidik", minden hülyeséget megkérdez. Azt mondta nem szereti ha valaki értetlen de ő is az. Szerintetek is gáz?

okt. 23. 11:40
 22/25 A kérdező kommentje:
Minden hülyeségen "fennakad"..
okt. 23. 11:41
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az ilyen fennakadós a halálom. Vagy azért, mert ostoba, vagy mert nagy manipulátor.
okt. 23. 12:51
 24/25 anonim ***** válasza:
54%

Persze, ez tök jellemző, amikor érzik, hogy inog alattuk atalaj, akkor egyből jön a bocsánatkérés, meg mentegetőzés, aztán 3 nap múlva már újra ott tartanak, mint előtte.

Ez nem olyan dolog, ami varázsszóra megváltozna. Ráadásul folyamatosan kukacoskodik, kötekedik. Őszintén: miért akarsz ennyire veszettül ragaszkodni ehhez a pasashoz?? Ne mondd azt, hogy nincs jobb 100 km-es környéken, mert falnak megyek... Az alapvető dolgoknak sem felel meg, de ahelyett, hogy már rég dobtad volna, még mindig a hülyeségein nyűglődsz.

okt. 29. 12:17
 25/25 anonim ***** válasza:
Szerintem tok normalis.
okt. 29. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!