Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha megváltoztak az elvárásaim randizás/nők terén? Miért nem értik meg a nők ezt? Gondolom fordítva is ugyanez lenne a szituáció...
Figyelt kérdés
5 évvel ezelőtt dagi voltam,szegény,de kedves jó humorú. Ismerkedtem egy lánnyal,aki akkor lepattintott. Most megkeresett ismét,elmentünk vacsizni egyet,dumálni. Azóta irogat,küldi a célzásokat,de nekem már mások tetszenek,ezt mondtam is neki. 1 éve lefogytam,izmosabb lettem,mondhatni mentális fejlődésen is átestem. Ma már sportos nőket keresek,akik hasonlítanak rám. Ő már nem tetszik. Az nekem nem számít kinek milyen az anyagi helyzete,de tudja,hogy nekem már van vagyonom,és néha arra célozgat,hogy csak pénzéhes fruskákra vágyom. Akkor aki jól néz ki és nekem bejön az pénzéhes lenne? Ezt hívják féltékenykedésnek?máj. 26. 15:10
1/8 A kérdező kommentje:
36 éves pasi vagyok,ha ez számít...
máj. 26. 15:11
2/8 anonim válasza:
Nem mindegy? Tiltsd le a csajt és ismerkedj olyanokkal, akik tetszenek. Gondolom ha annyit fejlődtél, ez nem okoz gondot. Nem értem, minek rugózol valami random régi csajon meg eleve minek mentél el vele kajálni.
3/8 anonim válasza:
2# azt rugozza hogy full kamu kérdés xd szokasos a nők felszinesek,bezzeg mostmár kellenek mese
4/8 anonim válasza:
Nem a nők nem értik meg, hanem ez a konkrét lány. Egyébként ez ugyanaz a vergődés pepitába, mint amit itt tolnak, hogy minden jó pasi bunkó és majd jól kihasznál. A csaj megsértődött, hogy lekoptattad. Az ilyesmi nem esik jól senkinek és kicsit önmagának akar igazolást adni, kicsit téged bántani ezzel a kikelentéssel.
Ha valaki komplexusos és épp belenyúlsz a fájó pontba, jelen esetben, hogy nem elég vonzó nő, akkor valami ilyesmi lesz a válasz. Szard le, ha zavar tiltsd is, aztán ennyi.
5/8 A kérdező kommentje:
Ő egyébként értelmes nő,anno sosem volt gond vele,én többet akartam. Ma már nem,az is zavar,hogy dohányzik. Anno annyira bejött,hogy ez sem érdekelt. Mint barát,nincs vele baj,vagy nem lenne vele baj,de már leállítottam,hogy ne nyomuljon.
máj. 26. 15:16
6/8 anonim válasza:
5: Remek barát lehet, ha úgy gondolja csak pénzéhes fruskákat akarsz. Eléggé túltoltad a kamut.
7/8 anonim válasza:
Egy példát írtál, miért kell többesszámban beszélni, hogy a nők nem értik meg? Talán ne talizgass, és ne dumálgass vele, és akkor megérti....Mondd meg neki, hogy bocsi, nem érdekelsz, és keress olyan nőt, akihez vonzódsz. Nem kell ezt túlkombinálni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!