Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Furgon, pickup és nők. Tőletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furgon, pickup és nők. Tőletek nőktől kérdem: valóban ennyire lelohasztó, ha egy férfiúnak csak e két típusú autója van, ahogy itt (is - meg más fórumokban is) olvasható? Ha neki nincs semmi szüksége... (Befejezés a részletezésben!)

Figyelt kérdés

Ha neki nincs semmi szüksége, nem is akar luxusautókat/sportkocsikat vásárolni, ezek (fentiek) kellenek a vállalkozáshoz, tényleg nehezebb így vele Nektek megismerkedni?

Sokszor elhangzik a neten, hogy a hölgyeknek általában nem mond, és nem is mutat semmit egy S-Osztály Mercedes, vagy egy Lexus LS, és a többi (mert hogy ez és az csak egy kocsi), de arra rendre kitérnek, hogy egy MAN TGE furgon, vagy egy VW Amarok pickup elkedvetlenítő, ha randira ilyesmivel érkezik az illető. (Vagy ha nem városban lakik, szinte ugyanaz az eredmény.)

tegnap 21:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát én a kocsikról nagyjából a színűket tudom egyedül megmondani, meg most már hogy van sajátom, az adatokat amik a biztosításhoz kellettek. Normális nőnek nagyon nem fog számítani, hogy milyen kocsid van. Férjemnek konkrétan nem is volt semmijen, amikor összejöttünk, együtt vettünk később.
tegnap 21:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Van kocsija az a lényeg, ha olyan helyre megyünk meg az enyémmel megyünk azt ennyi.

Nekem egy 10 éves Január terepjáróm van meg van egy 2 éves motorom is, de felőlem páromé lehet 25 éves is. A lényeg hogy azért karban legyen tartva és tiszta legyen.

N 33

tegnap 21:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Egy golddiggernek tényleg AMG, LS, M8 kell, de ők nem a típust nézik, csak az árcédulát. A normális nőknél meg az számít amit a #2-es leírt. Nem jasszkarizni használja az autót, hanem tudja hogy használati tárgy - neked pláne, aki a vállalkozásához használja. Egy pickup, furgon pont úgy elvisz a-ból b-be mint egy luxusmárka.
tegnap 22:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, furgonokat is nézek, de leginkább pickupra gyűjtök. :) nekem nagyon tetszenek. Férjemnek volt egy sporkocsija, és egy terepjárója is. Utóbbit sokkal jobban szerettem, sofőrként és utasként is.
tegnap 23:40
 5/5 anonim ***** válasza:
kit érdekelnek a nők?
ma 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!