Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy egy pasi rátok dudálna a BMW-jéből, közölve: "Hmmm, nyami-nyami, micsoda édes kis marcipáncica! Elvihetlek egy darabon?" meghatódnátok?
Nekem Range Roverem van.Ha látok valami jobb nőt buszmegállóban, és egyedül van megállok mellete,megkérdezem tőle tud-e segíteni mert lefagyott a gps,és ide és ide szeretnék eljutni.Ha elkezdi magyarázni merre az arra, mindig mondom nem vagyok helyi, nem fogom tudni megjegyezni.Sokan kapcsolnak, és eljönnek velem.
Ilyenkor megyünk kávézóba, cukrászda, vagy egy kellemes séta utána.
Sok ilyen találkozásból lett már ottalvós buli is, ilyenkor kivittem őket Budaörsre a házamba.
Ha forgalmas helyen történik, akkor simán csak úgy tennék mintha nem hallottam volna.
Ha kihalt hely, akkor őszintén szólva megijednék és megpróbálnék eltűnni, felszállni egy buszra, bemenni egy boltba vagy akármi.
Nem is vagyok mérges.
Mármint a "nyami-nyami" szótól olyan szinten tikkel a szemem, hogy a kérdésen már fel sem húztam magam :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!