Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy egy pasi rátok dudálna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy egy pasi rátok dudálna a BMW-jéből, közölve: "Hmmm, nyami-nyami, micsoda édes kis marcipáncica! Elvihetlek egy darabon?" meghatódnátok?

Figyelt kérdés

2021. okt. 21. 15:22
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
36%
Jót nevetnék és azt mondanám, hogy én autóval vagyok, de köszi 😋
2021. okt. 21. 15:51
 12/30 anonim ***** válasza:
73%

Na, ezek a palik akik a kutyának sem kellenek. Nem véletlen hogy idáig süllyednek hogy kocsiból kell nekik kikiabálni valami alpári szöveget, azt hiszik így nőhöz jutnak, de olyan csökkentek szegények hogy észre sem veszik hogy ez mekkora égés nekik.

Valaki mondja már el nekik a sajátos nyelcezetükön hogy mi a képlet?

Könyörgöm, mert a moderátorok nem teszik ki innen ezt a szerencsétlent, magától meg alkalmatlan arra is hogy innen eltakarodjon az ostoba kérdéseivel együtt.

Köszi az együttműködéseteket.

2021. okt. 21. 15:52
 13/30 anonim ***** válasza:
45%

Csak ha fizetsz egy millát elvihetsz.

Nem baj ha nem szállok be a kocsidba? Vár a pasim.

2021. okt. 21. 15:54
 14/30 anonim ***** válasza:
63%

Én meg csak annyit mondanék, hogy leszopod te saját magad ha ki kell fizetni a BMW szervízt.

😂😂😂

2021. okt. 21. 16:04
 15/30 A kérdező kommentje:
Most mér nem mondjátok hogy nem lenne vicces és egyedi egy ilyen alfahím.
2021. okt. 21. 16:20
 16/30 anonim ***** válasza:
86%
Reakció nélkül továbbmennék, majd elmesélném a barátaimnak, hogy milyen idiótát láttam ma.
2021. okt. 21. 16:23
 17/30 anonim ***** válasza:
87%
Nekem ilyenkor baromi jól jön, hogy több nyelven beszélek, mert amelyik előbb beugrik, azon kezdek beszélni. S ha ilyenkor beszólnak, hogy menjek a külföldi qrva anyámba, akkor a legszebb magyarommal küldöm vissza a jókívánságokat.
2021. okt. 21. 16:26
 18/30 anonim ***** válasza:
78%

#4 akkora béta, hogy azt se tudja, mit mondanak az alfák

pedig ott volt előtte az egész internet keresni

2021. okt. 21. 16:39
 19/30 anonim ***** válasza:
88%

OMG... gyorsan szednem a lábam míg elérem a saját BMW X2 autóm és elhúznék a pi###aba.

Gondolom valami építőipari vállakozó lehetsz aki az utóbbi időben 10x áron rakja a padlólapot

2021. okt. 21. 16:54
 20/30 anonim ***** válasza:
71%
Ausztráliában meg Új-Zélandon egy ilyen húzás után a rendvédelmi szervek szerető gondoskodását élvezhetnéd egy ideig, kérdező.
2021. okt. 21. 18:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!