Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy egy pasi rátok dudálna a BMW-jéből, közölve: "Hmmm, nyami-nyami, micsoda édes kis marcipáncica! Elvihetlek egy darabon?" meghatódnátok?
annyira buta vagy amúgy, kérdező
és ott ülsz a gép előtt a kérdéseddel, és frissítgeted
szarrá pontoztam mindenkit, nyaljatok be.
13-as vótam
Képzed el, hogy egy nagydarab, nálad erősebb meleg pasi mondja ugyanezt. Nem hinném, hogy tetszene, pedig ő is csak "teszi a szépet"
Ajjaj,megsértődtél, kérdező? Kénytelen voltál törölni a válaszom.🤣
Nem szereted a marcipánrúdat? 😓
Ha be akarsz neki szólni, mondd hogy a pasid 30 éves Honda LEgendje lenyomja azt a bontó-szökevény szarját az útról.
A BMW-ések és a Hondások kicsit ellentétes figurák és a Honda Legend egy komoly kocsi. Szóval ha lesavazod egy hondával, atom sértést kap.
Nekem Legendem van, de múltkor taliztam egy értélmes BMW-éssel. Vicből gyorsultunk egyet. Kicsit gyorsabb volt az 5 éves BMW-éje és 2 méterrel megelőzte a 30 éves Hondámat. De intettünk egymásnak és röhögtünk.
-Akkor valszeg nem vele találkoztál... :-D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!