Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Köztes állapot az milyen?

Figyelt kérdés
5 hónapja vagyunk együtt, én vagyok a nő. A párom tegnap megmondta, hogy nem szerelmes belém, de nem tudja meghatározni mit érez irántam. Engem ez padlóra küldött. Nem is az, hogy nem szerelmes, hanem hogy nem tudja mit érez. Azt mondta a szerelem és a semmi sem volna igaz, emiatt köztes állapotot érez. Az milyen?
2024. júl. 8. 14:32
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 A kérdező kommentje:

Igen, ezt megtapasztaltam, és elejét akartam venni. Na akkor kezdett eldurvulni, mármint én látom rosszul, félreertem és teljesen logikátlan, elentmondásos magyarázatok mindenre.

Úgy éreztem magam, mint az ördögűzőben a lány: forgott a fejem kb, hogy ez mi?

2024. júl. 9. 12:23
 62/64 A kérdező kommentje:
Mindig akkor kezdte a zsarolásait, amikor alap érzelmi igényeimről kezdtem beszélni. Illetve ezeknek a nem figyelembe vételeről, az erzelmi odafordulás hiányáról.
2024. júl. 9. 12:26
 63/64 anonim ***** válasza:
Mert ő nem akar szrfejként kijönni ebből az egészből. Se felelősséget vállalni. Ergo te vagy a hülye és mindennek az oka.
2024. júl. 9. 12:52
 64/64 A kérdező kommentje:
Pontosan ez volt! Vagy magát szapulta, de az inkább önsajnálat volt. Valójában igen, minden rosszért kizárólag én voltam a felelős.
2024. júl. 9. 13:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!