Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Köztes állapot az milyen?

Figyelt kérdés
5 hónapja vagyunk együtt, én vagyok a nő. A párom tegnap megmondta, hogy nem szerelmes belém, de nem tudja meghatározni mit érez irántam. Engem ez padlóra küldött. Nem is az, hogy nem szerelmes, hanem hogy nem tudja mit érez. Azt mondta a szerelem és a semmi sem volna igaz, emiatt köztes állapotot érez. Az milyen?
2024. júl. 8. 14:32
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
100%
Nem pillanatnyilag nem érzi a pillangókat, mert 5 hónapja vannak együtt. Ki se alakult. Ennyi idő után meg már nem is fog.
2024. júl. 8. 14:48
 12/64 A kérdező kommentje:

7:Előtte egyszer sem volt instabil kapcsolatom senkivel sem. Itt meg érzelmi hullámvasút, csenddel verés, (részéről felém), önsajnálat, mártíromság, bűntudat keltés, érzelmek megvonása, szeretet nem kifejezése. Szintén részéről felém.

9: Sosem mondta hogy szeretlek, mert azt mondta, neki a szeretlek szó az a szerelmes érzés, és mivel nem érzi irántam, emiatt nem is mondta.

2024. júl. 8. 14:50
 13/64 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező fellángolást érez talán ami teljesen normális. Nem vagy te se szerelmes belé 5 hónap alatt. A szerelem a fellángolásból alakulHAT ki. Mi küldött padlóra amikor te sem vagy szerelmes?
2024. júl. 8. 14:54
 14/64 anonim ***** válasza:
65%
5 hónap után aki nem szerelmes, az már nem is lesz.
2024. júl. 8. 14:57
 15/64 anonim ***** válasza:
64%
12-re: ebben az egészben neked nem sok örömöd van.
2024. júl. 8. 14:57
 16/64 A kérdező kommentje:
Nekem a szerelem az a mély érzelmek, és a stabil kötődés. Én szeretem őt. Ő viszont ahogy írtam, nem mondta sosem hogy szeret, mert neki az a szerelmes érzést jelenti. Kérdeztem ő mit ért szerelem alatt? Azt nem tudta megmondani.
2024. júl. 8. 14:58
 17/64 A kérdező kommentje:
15 értem az iróniát, és ezt finoman meg is mondtam neki, jeleztem az erzelmi igényeim, de azt mondta, ő néha több erzelmet képes adni, aztán legközelebb lehet kevesebbet...lassan személyiségzavarra gyanakszom.
2024. júl. 8. 15:00
 18/64 anonim ***** válasza:
64%

Ezért írtam, hogy nem sok örömöd. Te szereted, ő nem, viszont csenddel ver, érzelmek megvonása stb.

Te szeretsz szenvedni?

2024. júl. 8. 15:01
 19/64 anonim ***** válasza:
35%
5 hónap után senki se szerelmes. 2 évig tart maximum a fellángolás. Nemhiába érnek véget a kapcsolatok az idő tájt. A köztes állapot jelentheti azt, hogy tudja, érzi soha nem lesz beléd szerelmes, de attól még kedvelhet, vonzódhat hozzád. Az is lehet simán, hogy magába beszéli azt, hogy érez valamit és sajnos igazi érzései nincsenek irántad csak erőlteti és azért emlegeti a köztes állapotot. Viszont örülhetnél, hogy őszinte és nem árul zsákbamacskát. El tudod dönteni, hogy vele maradsz vagy se. De hiába vagy padlón te sem vagy belé szerelmes. Csak a kezdetleges lángot érzed mint mindenki más ilyen friss kapcsolatban.
2024. júl. 8. 15:01
 20/64 anonim ***** válasza:
Ha 5 hónap után csak fellángolás van, 2 évig, akkor a szerelem az aranylakodalomra alakul ki, kedves 19-es?
2024. júl. 8. 15:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!