Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köztes állapot az milyen?
Figyelt kérdés
5 hónapja vagyunk együtt, én vagyok a nő. A párom tegnap megmondta, hogy nem szerelmes belém, de nem tudja meghatározni mit érez irántam. Engem ez padlóra küldött. Nem is az, hogy nem szerelmes, hanem hogy nem tudja mit érez. Azt mondta a szerelem és a semmi sem volna igaz, emiatt köztes állapotot érez. Az milyen?2024. júl. 8. 14:32
2/64 A kérdező kommentje:
Ez erdekes, mert azt mondta, mindig se veled se nélküled kapcsolatai voltak.
2024. júl. 8. 14:34
3/64 anonim válasza:
Az hogy van gerince és érzi hogy ennek vége lesz próbál szépen szakítani.
4/64 anonim válasza:
Ha helyből kidobnád, akkor meg hirtelen szerelmes lenne gyere visszaaa🤣
Én már az ilyen érzelmi zrarolókkal ezt csinálom.
5/64 A kérdező kommentje:
De nem akar szakítani! Kérdeztem. Inkább felháborodott azon, hogy nekem roszul esik, hogy nem tudja mit érez. És igaz lehet ez a se veled se nélküled, mert belegondolok, így is alakította a kapcsolatot.
2024. júl. 8. 14:36
6/64 A kérdező kommentje:
4-es ő volt felháborodva, nekem esett azzal, hogy ő csak őszinte volt, és hogy nekem az a gondom hogy őszinte volt.
2024. júl. 8. 14:37
7/64 anonim válasza:
sémamintái vannak és folyton folyvást csöbörből vödörbe érkezik
pontosan az ilyen kapcsolatokat vonzza..te valamilyen szinten áldozat vagy de talán neked is van dolgod, hogy felismerd, hogy lehet te is hasonló vagy, hogy ilyen tipusokba botlasz önismeret fejlesztése ajálatos mindkettőtöknek vagy szakember segitsége
8/64 anonim válasza:
Az a baj ezzel, hogy nem tudja mit érez meg hogy nem szerelmes, hogy lehet x hónap múlva meg jön valaki, akibe beleesik és lelép. Mert ha már az elején sem szerelmes beléd, az szerintem egy hosszú kapcsolathoz nem elég. Nekem legalább is az, hogy így elvagyunk-megvagyunk, jó együtt, nekem ez marha kevés. Ez haverság.
9/64 anonim válasza:
Pillanatnyilag elmúltak a pillangók, nem érzem azt a túlfűtött rajongást, de amúgy fontos vagy nekem, szeretlek, és jó veled lenni. Én ezt nem nevezném köztes állapotnak.
10/64 anonim válasza:
"nekem az a gondom hogy őszinte volt"
Nem, az a gondod, hogy nem ismeri az érzelmeit. Hát meg ugye ezzel próbál manipulálni.
Életemben nem ismertem olyan normális embert, aki azt hitte, az őszinteség a probléma, nem a probléma, amit megosztott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!