Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Köztes állapot az milyen?

Figyelt kérdés
5 hónapja vagyunk együtt, én vagyok a nő. A párom tegnap megmondta, hogy nem szerelmes belém, de nem tudja meghatározni mit érez irántam. Engem ez padlóra küldött. Nem is az, hogy nem szerelmes, hanem hogy nem tudja mit érez. Azt mondta a szerelem és a semmi sem volna igaz, emiatt köztes állapotot érez. Az milyen?
2024. júl. 8. 14:32
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 A kérdező kommentje:
19-es köztes állapot érzelmileg egy másik ember felé nincs. Vagy szereted vagy sem. De mivel ő még a szeretlek szót is csak akkor használná, ha szerelmes érzést érezne (de azt sem tudta megmondani mi neki a szerelem) emiatt érzelmileg kb nullát mutat felém.
2024. júl. 8. 15:04
 22/64 A kérdező kommentje:
Teljesen ledöbbentem, amikor azt mondta, azt érzi hogy jól érzi magát velem, de nem szerelmes, és nem tudja meghatározni mit érez irántam. Amikor erre konkrétan rákérdeztem, mert mondtam is hogy fáj hogy azt sem tudja mit érez irántam, akkor verbálisan rám támadt, hogy ő egy szar alak, ő a világ leggonoszabb embere, (mármint hogy szerinte én ezt gondolom róla) és az a bajom hogy őszinte volt velem..
2024. júl. 8. 15:08
 23/64 anonim ***** válasza:
0%

Nézzetek már utána akár itt más kérdések alatt. Egy rakat kérdés arról szól, hogy félév/1 év után elmúlt a tűz, már maga se tudja mit érez és hasonlók és válaszolok többnyire fellángolásról szólnak. Ha valaki még azt sem tudja, hogy 5 hónapos kapcsolatban nincs szerelem azt nagyon sajnálom.

2 év után alakulHAT ki a szerelem amikor már jobban ismered a másikat, elfogadod hibáival együtt, kapocs keletkezik. A szerelem simán eltart még vagy 2 évet is, de vannak olyan párok akik megesküdnek rá, hogy 8+ év után is szerelmesek a egymásba.

Ráadásul a szerelem ha el is múlik szeretetté válik, vagy keveredik vele.

Nyugodtan utána lehet nézni, hogy 5 hónapos kapcsolatban nem létezik még szerelem. Csak azt hiszik az emberek, hogy azok.

2024. júl. 8. 15:08
 24/64 A kérdező kommentje:
23 en elfogadom amit mondasz, de az hogy valakinem tudja megmondani mit érez a másik iránt, miért van vele pontosan, az már kellemetlen szerintem.
2024. júl. 8. 15:10
 25/64 anonim ***** válasza:
Írtam egyértelműen neked, hogy el lehet dönteni, hogy vele maradsz-e. Nem kötelező, sőt jobban tennéd ha szakítanál vele. De én nem erőltettek rád semmit. Rajtad múlik mit lépsz.
2024. júl. 8. 15:12
 26/64 A kérdező kommentje:

Amúgy össze vissza beszélt ugyanazon a beszélgetésen:

Nem szerelmes belém, nem tudja mit érez irántam, ez komoly kapcsolat köztünk, jól érzi magát velem. Tiszta ellentmondás volt.

2024. júl. 8. 15:14
 27/64 anonim ***** válasza:
80%

Itt meg érzelmi hullámvasút, csenddel verés, (részéről felém), önsajnálat, mártíromság, bűntudat keltés, érzelmek megvonása, szeretet nem kifejezése. Szintén részéről felém.

Ez sokkal nagyobb baj. Ha szerelmes lenne is nagy baj lenne.

2024. júl. 8. 15:16
 28/64 A kérdező kommentje:
25 igen, és amikor ezelött szakítani akartam vele, mert provokált, szabotált valamit, akkor elkezdte sajnáltatni magát, hogy azt hitte én elfogadom őt, de tévedett, és ő elfogad engem úgy ahogy vagyok, majd elkezdett kritizálni.
2024. júl. 8. 15:16
 29/64 A kérdező kommentje:
27 és sértődékeny. A helyzeteket mindig úgy csavarja, hogy ö az áldozat.
2024. júl. 8. 15:17
 30/64 anonim ***** válasza:
vannak bajok mindkét fél részéről, ajánlatos szakemberhez menni mert igy csak megölitek egymásban az érzéseket, ha még vannak de semmiképpen nem folytatnám ez halott kapcsolat. Egyébként is azt választjuk amilyenek magunk is vagyunk, szóval a másik csak egy tükör, hogy hol is tartasz most az életedben
2024. júl. 8. 15:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!