Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köztes állapot az milyen?
"Az anyja alkoholista volt" - ergó nem kapott elég szeretetet, szeretethiányos, félni fog a szeretettől és a nőktől is. Érzelmileg bezár, lefagy, elmenekül, adásra képtelen (inkább a nőtől várja hogy adjon).
Érzelmileg gyerekes és éretlen.
Ezek a kilátások.
Dobd ki. Azután váltani fog.
Csak addig ül magas lovon míg pitizel az érzelemmorzsákert.
Szia! Én irtam azt, hogy a saját fogalmai szerint nem szerelmes :D
Azért írok megint, mert nekem ilyen érzésem egészséges kapcsolatban volt, amikor már felnőtt fejjel mentem bele, szóval nem kamaszkori szerelmet éltem meg.
Ezt azért volt fontos elmondanom, mert a kapcsolat, amiben vagy/voltal, az egy érzelmileg bántalmazó, toxikus viszony. Úgyhogy ne sajnáld, ha ez így alakult!
Minden választ nagyon köszönök! A tegnapi napom életem egyik legnehezebb napjai közé tartozik. Rengeteg minden, amit csak éreztem ösztönösen, tudatosult bennem, és érzelmileg/mentálisan pokolian szenvedtem a realitás miatt. A legfájdalmasabb az volt, hogy szándékosan akart bizonytalanságban tartani, szándékosan akart egyensúlyi eltolódásokat létrehozni, és a folyamstos bűntudat keltései, érzelmi zsarolásai is direkt voltak. Végül azért kaptam részéről érzelmi szadizmust,mert a legalapabb dolgot szerettem volna tudni: mit érez iràntam. A saját érzelmi biztonságom miatt kérdeztem ezt. Erre amiket válaszolt (egymásnak ellentmondó kijelentések) az arról szólt lényegében, hogy azt akarta volna elérni, hogy ugráljak (rendeljem alá magam 100 % neki, mondjak le önmagam alap igényeiről) és akkor majd szerelmes lesz, és mégnonszenszebb, hogy majd egyszer meg tudja határozni mit érez irántam. Egy csapdába akart volna belevinni. Az eszébe sem jut, hogy ki akar olyannal lenni, olyannak ugrálgatni, aki azt sem tudja mit érez az iránt akivel van. Ez a jól érzem magam veled meg kb az, hogy bármikor lecserélhet másra, akivel szintén jól érzi magát. Azaz engem állandó fenyegetettség és megfelelés, szorongás állapotában akart tartani.
Szóval nagyon rossz volt a tegnapi napom, mert ezt a szàndékos érzelmi kikészítést nehezen tudom feldolgozni. Hogy nem jót akart nekem, nem biztonságot, hanem ellenkezőleg. Plusz hogy úgy voltam valakivel, úgy állt előttem, úgy mosolygott, úgy vitt el ide oda, úgy szexeltem vele, úgy voltam kapcsolatban vele, hogy kijelenti x hónap után: nem tudja meghatározni mit érez irántam, miközben én 100 % érzelmet beletettem.
Volt ilyen kapcsolatom, másfél év alatt tönkretett, a végén már meg akartam halni miatta.
Kár lett volna.
A saját lelki egyensúlyod, sőt az életed érdekében, tiltsd le és több napot ne áldozz az életedből erre a manipulátorra.
Mert ez volt a célja. Manipulálni, irányítani, összezavarni. Aztán majd ad egy icipici figyelem- és szeretetmorzsát, amire te mint gyöngytyúk a takonyra, és máris kiderül az ég, szipiszupi minden, de szeretem ezt az embert!!
2 napig boldogság.
És kezdődik elölről a hullámvasút, hogy azt se tudod, merre vagy arccal.
Tudom, miről beszélek.
58-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!