Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köztes állapot az milyen?
Figyelt kérdés
5 hónapja vagyunk együtt, én vagyok a nő. A párom tegnap megmondta, hogy nem szerelmes belém, de nem tudja meghatározni mit érez irántam. Engem ez padlóra küldött. Nem is az, hogy nem szerelmes, hanem hogy nem tudja mit érez. Azt mondta a szerelem és a semmi sem volna igaz, emiatt köztes állapotot érez. Az milyen?2024. júl. 8. 14:32
41/64 anonim válasza:
Mibe fogadunk, hogy itt lehordod mindennek a csávót, hogy mennyire hülyít téged, nem ad stabilitást közben meg te sietsz előre mert annyira szeretet és figyeleméhes vagy?
Nem normális, hogy itt beszéled ki, egyáltalán mégcsak meg sem véded amikor minden érzelmi zsarolónak hordják le, de te elmondásod szerint szerelmes vagy.
Amúgy ja ha eddig békés volt az életed akkor miért jöttél vele össze, vagy miért nem szakítasz vele, miért csak panaszkodsz?
42/64 A kérdező kommentje:
Most azt erzem, hogy konkrétan megszüntem neki létezni.
2024. júl. 8. 15:39
43/64 A kérdező kommentje:
41-es tévedsz! Sosem csesztettem hogy mond ki szeretsz, szabad teret adtam neki, nem sietettem semmit sem, hanem az erzelmi hullámvasútjaival is toleráns voltam, ő pedig visszaélt ezzel is.
2024. júl. 8. 15:41
44/64 A kérdező kommentje:
41 megírtam hogy eszrevetlen fokozatosan lett olyan, amilyen most.
2024. júl. 8. 15:41
45/64 anonim válasza:
Tedd ki! Mire vársz, tapsra? Nem kell őt analizálni. Boldogtalan vagy akkor legyen vége, ennyi.
46/64 A kérdező kommentje:
Szerintem megelőzött, mert nem tudom elérni annyira sem, hogy szakítsak.
2024. júl. 8. 15:44
47/64 anonim válasza:
Akkor ne akard elérni. Jól van ez így, örülj, hogy vége m
48/64 anonim válasza:
Túl fontos vagy neki hogy elveszítsen de nem vagy annyira fontos hogy elköteleződjön.
49/64 anonim válasza:
alap, hogy a másikat elfogadjuk olyannak amilyennek látjuk, nem akarjuk kritizálni sem megszerelni, a másik embert alapból. Tehát ha már elkezded kritizálni a másikat akkor már nem fogadod el, ezt ő érzi, és ami a reakciója erre az egyéni kiből mit vált ki, nála ezt..Itt azt kellene meglátnod, hogy azt amit a másikra vetitetsz alapjáraton neked nem felelt meg a másik fél, de hát te választottad, és talán volt egy rejtett tulajdonsága, ami hamar ki is mutatkozott, hogy az az igazi énje, csak a kedves a stb..ezek a fedő-tulajdonságok voltak, hogy a másikkal elhitesse, hogy ő olyan pedig nem, tehát amikor rájöttél, hogy ez egy álca ez már nem tetszett, hangot adtál neki, és erre ő mint a tolvajt akit tetten érték, védekezett kézzel lábbal.. hát igy járnak akik nem vállalják fel a saját énjüket a másik előtt...és lelepleződnek..
50/64 anonim válasza:
Én megvizsgálnám az anyjával (a nőkhöz való viszonyát tükrözi) és az apjával (saját magához, a férfiasságához való viszonyát tükrözi) való kapcsolatot, de leginkább az anyjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!