Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, megkísértett egy másik férfi?
Pár napja találkoztam egy férfival, aki leszólított egy közösségi eseményen. Nagyon megkedveltem 1 órát beszélgettünk, el akarta kérni az elérhetőségemet. Viszont túlzottan szabálykövető/fair vagyok, így azt mondtam neki, hogy sajnos a külső körülmények miatt nem alkalmas. Ez volt a jó döntés, mert van párom, viszont már régóta csak élünk egymás mellett és nincs semmi örömünk egymásban (viszont a béke van biztos jövő képpel, amiért sokan irigykednek rám). Hűségesnek kell lennem hozzá, nem találkozhatok másokkal a háta mögött. Nagy eséllyel csalódnék. Bizonytalért miért adjam fel a biztosat. Támogatjuk egymást mindenben és tényleg nincs rossz életem mellette, de hiányzik az öröm. Keresem a negatív érveket a megismert srácban csak azért, hogy megnyugtassam a lelkem. Ez csak egy kósza vonzalom volt, ugyis elmúlt volna. Másrészt nem tudom a nevét és semmi olyan konkrétat, ami alapján meg tudnám találni. Szóval a lehetőség elszállt. De ennek ellenére háborog a lelkem és nagy az önvádam hogy miért nem egyeztem bele. Adni az egésznek egy esélyt, de közben ez nem korrekt.
Talán ez a srác lett volna a lehetőség, amit elszalasztottam, amit nagyon bánok most.
Mit tegyek?
Voltaktok már hasonló helyzetben? Hogyan nyugodott meg a lelketek?
28N
Végül úgy döntöttem, hogy nem fogok kilépni a mostani kapcsolatomból.
Itt minden biztos és kiegyensúlyozott.
Teljesen felesleges visszamenni a húspiacra... Nem vágyok arra, hogy átverjenek és játszadozzanak velem, annyit nem ér. Biztos vagyok benne, hogy visszavágynék a mostani párom általi burokba
"Nem szeretném átverni, mert rendes velem. Tiszteljük egymást, egy hangos szó sincs, mert mindent megbeszélünk egymással és jó érzés neki hazajönni Szerintem ez egy harmónikus kapcsolat."
És ha kiderülne, hogy a mostani párod azért nem szenvedélyes veled, mert már rég csal valakivel?
Nem állítom, hogy így van, csak mi van, ha...
Amellett, ti sosem beszélgettek egymással? Teljesen normális sztori, hogy rádmozdult egy idegen pasas, minden jó nővel ez történik minden nap, amit egy egészséges kapcsolatban meg lehet beszélni, hátha a párodban felébred egy kis egészséges féltékenység, hogy elveszíthet és szenvedélyesebb lesz a kapcsolatotok...
Mi történt veled azóta? Hány hasonló kísértésed volt már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!