Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak olyan nők, akik direkt a nős férfiakra hajtanak? Vagy ha látják hogy a férfi a párjával van, akkor is kikezdenek vele?
Igen, ez tudományosan bizonyított.
Az, hogy házas, azt mutatja, jó férfi lehet, hiszen egy másik nő elkötelezte az életét vele. A nőknek ez egy jó megerősítés. Ezért rajonganak a celebekért, mert ha mindenki más is rajong, biztos egy sztár lehet. Értelmesebb nők persze ezen felül lépnek, de átlagra eléggé igaz.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Tessék, azt várja a rib*nc, hogy mikor kezdeményez nála a foglalt faszi.
Vannak ilyen szemét nők sajnos. Persze aki meg is dugj őket azok se különbek.
igen, én is ilyen vagyok, kifejezetten motivál
miért?
1. challenge :)) jobb vagyok vagy lehetek, mint egy másik nő
2. így nem nekem kell elviselni a rosszabbik oldalát, a férfival járó kellemetlenségek másra hárulnak (pl. rá való mosás, takarítás, főzés, bevásárlás stb.)
3. nem érhet csalódás, ritkán találkozunk, a mindennapi rigolyáit nem én hallgatom, rám a jó pillanatok jutnak
4. ha mellette ismerkedem mással, nem lehet egy szava sem, hiszen neki ott van a "fő" társ
"Vagy ez ettől független és a férfi önmagában tetszik neki, ezért akarja csak megszerezni?"
Igen. Sokan szeretnek "pszichologizálni", hogy ez kötődési zavar, hogy az elérhetetlen kell, de a legtöbb esetben szó sincs erről. Az van, hogy kva kevés a jó, vonzó és normális férfi. Az a kevés meg elég valószínű, hogy foglalt, mert hatalmas a kereslet az ilyenekre, nekik pedig nem okoz nehézséget kapcsolatot kialakítani és fenntartani, ők nem évek óta kényszerszinglik...
Több férfi is van, aki tetszik, mind kinézetre, mind személyiségre. Kivétel nélkül házasok és apák már. Persze nem 20-as éveik elején járókról van szó, köztük még lehet találni olyan függetlent, akitől nem sírod el magad, de már én sem ez a korosztály vagyok.
Vannak olyanok is.
Én sokszor megkapom,hogy foglalt férfi kell.
Pedi sokszor ndm tudom,hogy van felesege/párja.Vagy kúrópajtija,mert az is állt már nekem.
Nem szoktam férfiakra írni,mindig ők kezdeményeznek,ha egyedül álló,ha nős.
Aztán,ha megírom a feleségnek,hogy az ő párja az,aki kezdte a nyomulást,akkor megsértődik.
Amit még ndm értek,amikor mindenki tudja,hogy a férfi sose volt hűséges senkihez,es csodálkozik,hogy megcsalja.
Nem vagyok szent,de bocs,arról én mit tehetek,hogy egy foglalt férfi udvarolna?Nem biztos,hogy rögtön kiderül,hogy van valakije.
Ringlószilvàknàl igen, normális nő csak akkor vàlik erre nyitottà, ha a pasas komoly szàndékot jelez felé.
Ami, valljuk be őszintén,tíz esetből kb.egyszer fordul elő, tehát baromi ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!