Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házvásárlás, vajon jól döntöttem?
Az történet, sajnos örököltem egy x-összeget, és el kellett költözni. Párom pedzegette hogy majd együtt meg minden.
Meg is vettem a házat,de senki egy fillért nem tett bele, se a vételbe se a felújításba.
Mégis tamadtak hogy mi az hogy én nem irattam az asszonyra semmit.Ezt azota is folyamatosan megkapom. Azt mondták ha öröksègből veszek házat, mindegy hany százalék van az asszonyon, az akkor is az enyém.. Nekem ez kicsit meredek volt...
Vajon jól döntöttem?
Pénzben nem tett bele, csak ugye amit vettünk a boltba ott kellett kiegèszíteni pénzel, de visszakèrte.
Igazából munkával segített, festett meg ilyenek, meg a ház árát ő harcolta ki, meg pár bútort alkudott le.
Most is költözès lesz, szinte ő intéz mindent amíg en dolgozok, és egész szépen lealkudta az árat,meg a mostanit is eladta.
De attól tartok ez a tulajdoni dolog ismét vita lesz...
Szoval még ha nem is ő, de a szülei ráhtása lenne.
Attól tartok egy vita alkalmával kérnè a %-ot.
Amugy apuka is lebaszott, hogy az átírásnál a lany helyébe rögtön ott hagyott volna..
35!
Ez pontosan igy van jól látod.
Azóta os feketebárány vagyok a család szemében..
Amúgy is próbáltak már lehúzni a család részéről? Vagy kapacitálni, hogy mit vegyél a lányuknak?
Gondold át azért és vigyázz velük nagyon...
Igazából nem, csak ez a házrész volt a nagy ötlet..
Azt mondta hiaba iratok rá %ot attol még az enyém mert öröksèg..😁😁😁
Amugy az otletet se értem.Nekem meg se fordulna a fejemben.
De ha eljön az idő makd en is sorbaállok hogy mit kapok...
Én azt hittem majd költözèsnèl apuka ad legalább valami lóvét a lányának.. pl ad 1M-t felújítás stb.
De semmi, és követelőznek. Durva nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!