Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy kérdezzem meg a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kérdezzem meg a párom, mit szeretne tőlem (28N)?

Figyelt kérdés

11 hónap alatt nem igazán jutottunk sehova, eltöltöttünk egy hosszúhétvégét egy másik városban, de ennyi.

Teljesen függetlenül csinál mindent, elmesélte mit újít fel a lakásában, meg hogy én akarok-e meg valamit csinálni az enyémen (sétatávra élünk egymástól). Tudom, hogy gondolkodik egy jövő évi nyaraláson, de hát valami olyasmiről is kéne szó legyen, hogy reálisan mikor lehetne összeköltözni... az én élethelyzetem pár hónappal ezelőttig nem volt túl szerencses, sok minden történt, a hátam közepére se hiányzott ez a téma, mert nagy váltás összeköltözni, de azt tudtam, hogy ennek egyszer meg kéne történnie. 4 hónap telt el, amióta lezártam egy necces fejezetet, de ő nem említi a dolgot.

Vagy én vagyok full konzervatív, hogy szerintem egy férfi dolga vezetni a kapcsolatot a komolyabb felé? És ha semmi ilyesmi nem történik, az már ennyi idő után is red flag, meg sírásra ad okot, hogy ez bukta

Tudom, menzesz hormonok, de akkor is most realizálódik bennem, mennyire sz*r ez így. Egy csomó közeli ismerősömnek lett kapcsolata 1 éve, már mind tartanak valahol, meg összeköltöztek mind, a Facebook fanok kirakják a képeiket (ez mondjuk engem pont nem érdekel, de ezzel is mutatják, hogy ez komoly dolog nekik).

2024. jún. 15. 16:10
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 A kérdező kommentje:
Tudom, szánalmas vagyok, de a lelkem is kisírom éppen, mert utàlok én lenni a rossz, a szakító fél... :( megkérdeztem mikor végez holnap. Persze ezután sem írta, hogy akarna-e látni. Én viszont megírtam, hogy jöjjön át, mert beszélnünk kell.
2024. jún. 19. 22:49
 52/70 anonim ***** válasza:
34%

Nem vagy szánalmas, inkább szerelmes vagy és gyötrődsz.

De majd elmúlik.

Valószínűleg más nőket is kezelget, nemcsak téged, ezért nem ér rád csak 2x5 percre egy héten.

2024. jún. 19. 22:58
 53/70 anonim ***** válasza:
48%

"1000 km-re innen nem lesz jó alkalom. :/"

Dehogyisnem, akkor meg egy jó kis rizikómentes bxszásra lesz jó alkalom egy ottani macsóval. Gumit vigyél!

2024. jún. 19. 23:00
 54/70 anonim ***** válasza:
51%

"egy férfi dolga vezetni a kapcsolatot a komolyabb felé" - feltéve, hogy akarja.

Ha neked így nem elég és nem jó, akkor nem egymást keresitek.

2024. jún. 22. 18:22
 55/70 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legfontosabb az lenne, ha első sorban magamban tisztáznád azt, hogy te mire vágysz, mire van szükséged és mit szeretnél elérni. Ezen túl mit látsz, hogy álltok most a kapcsolattal, milyen érzéseid vannak ezzel kapcsolatban. Ez azért lenne fontos, hogy ne az alapján dönts, hogy másoknál milyen ez, hanem hogy neked mire van igényed. Nekem például az összeköltözésre jelenleg semmi igényem 1 év körül, de megértem, hogy más akár pár hónap után is szeretné ezt meglépni.

A második lépésben - amikor már összeszedted a gondolataid és kész vagy rá - akkor az lenne a fontos, hogy ezt meg tudd vele beszélni. Ez nem mindig kellemes (pláne kezdeményezni nem egy ilyen beszélgetést!), de nagyon is szükséges, hogy ezt mindig meg tudd vele beszélni a jövőben is. Itt kell összevetnetek hogy mennyiben azonosak az érzéseitek és a vízióitok a jövővel kapcsolatban. Ez nehéz folyamat, mert minden ember kicsit más és másra vágyik. Fontos, hogy tudjátok, hogy mit szeretnétek, mihez ragaszkodtok és mi az amiben kompromisszumot tudtok kötni. Ha meg tudtok állapodni az jó, ha viszont nem, akkor lehet hogy be kell látnotok, hogy talán ez hosszútávon rátok nézve nem jó.

Szóval ez egy nagyon ijesztő dolog. De szerintem ha meg tudjátok lépni akkor erősödtök, a pedig nem, akkor is megszűnik a bizonytalanság és végső soron én felszabadultam tőle.

Nagyon drukkolok neked, hogy megoldódjon ez a helyzeted, ölelés! <3

júl. 21. 12:38
 56/70 A kérdező kommentje:

Szia 55! Nagyon kedves vagy! Sok idő eltelt azóta, meg volt sok rágódás is, de összességében sikerült megbeszélni, hogy egyrészt, hova menjünk jövőre nyaralni, másrészt, hogy kb. jövő januártól együtt is laknánk, mert épp munkahelyváltásban vagyok és 3 hónapig fizetésem sem lesz, a megtakarításomból élek. Ez most így akkor hirtelen nem kivitelezhető, mert sok a cuccom amúgy is, nála meg nincs elég szekrény, ezt még be kell szerezni, meg kitalálnom, mi marad dobozban, szóval logisztika lesz még vele...

a jövőbeli terveink egész hasonlók, utazgatni szeretnénk még, egy pár évig biztos nem akarunk gyereket, később meg kutya-macskával-gyerekkel inkább családi házban élnénk. AZ sem baj, ha az árak miatt ez még 10 évig nem lenne opció, szóval én nem hajtom őt sem, mint a tatár, bár kb. azonos lesz a havi bevételünk ha sikerül a mostani életpályám, szóval nem várok tőle se többet, mint magamtól.

Sok mindenben nem hasonlítunk. ez nem feltétlen baj, csak őt elég nehéz kimozgatni a komfortzónájából és nem szívesen megy velem bizonyos programokra, hát elmegyek magam, eddig is mentem, és szabadon enged, egyáltalán nem zavarja, meg nem az a túlféltő plusz féltékeny típus, ami nagyon jó. Barátnőim szerint ez viszont nagyon nem oké, azért valami kompromisszum kéne ebben, mert én az ő általa kitalált programok mindegyikén ott szoktam lenni és visszafelé ez nem működik, meg hogy uncsi lesz ez így, ennél jobbat érdemlek, több közös programot... miért olyan furcsa az embereknek, ha valaki nem kapcsolatfüggő és végtére is mindenki egyedül van a saját személyiségével, meg egyedül él a hobbijainak. Hasznos lenne ugyan, de biztos nem járnék kondiba heti 3x, elkísértem párszor, látta rajtam, mennyire nem komfortos ez nekem és utána nem is erőltette. Inkább elmegyek egy latintáncórára mint az. XD

Az érzelmeivel hadilábon áll, nem is nagyon beszél róluk, de kimutatja máshogy, az elején is ilyen volt, de azért tud fejlődni. Nincs kétségem afelől, hogy szeret, meg akarja ezt a közös életet is, legalább megpróbálni, de nyilván pár hónap kevés lett volna ezt eldönteni. Ő azon is kiakadt, hogy 2 barátja hosszú évek után is külön élnek, szerinte ez sem állapot. Ugyanakkor őszinte volt, hogy szerinte a férfiak lusta és egyszerű lények, akiket néha rugdosni kell, főleg, ha olyasmiről van szó, mint az élet nagy lépései, szerinte ebben a lányok jobbak, hogy mi hozzuk fel ezeket, meg pl: gyerek is jó esetben akkor lesz, amikor a nő eldönti, hogy szeretne szülni.

Az egyszer biztos, hogy folyamatos dolgozni kell a kapcsolatokon, nem erőltetetten, de bele kell tenni a munkát.

júl. 21. 13:01
 57/70 anonim ***** válasza:

"Hogy kérdezzem meg a párom, mit szeretne tőlem (28N)?"

Ha magadtól nem esett le, hogy SEMMIT nem akar tőled, akkor miért mi vezessünk rá?

Ha akarok egy nőt, közös programokat szervezek, viszem mindenhová.

Ha nincsenek terveim vele, akkor meg azt csinálom, amit a fickód veled.

júl. 21. 13:02
 58/70 A kérdező kommentje:

57 nem tudom, hogy az alapkérdésre reagálsz-e csak.

Elvisz amúgy, csak nem minden héten, mert nincs ideje és energiája sem nagyon. Leginkább étterembe szeret vinni, meg ha a haverjai szerveznek valamit oda megyünk, meg moziba, ahol szinte mindig én választok filmet. Most is a nyár közepén megbetegedett, mert nagyon stresszes neki most a melóban. De már kérdezgette mi legyen a szülinapomon, mit akarok, mit találjunk ki és szervezzünk meg. Ez, mint kiderült, csak az én gyerekkoromban volt alap, hogy minden hétvégén mentünk valahova kirándulni otthonról családostul, vannak ilyen emberek, akik nem szeretnek nagyon menni sem. Ő ilyen, ebben nagyon eltérünk. Egyedül is megyek, ha akarok. tudja, hogy nekem erre igényem van, neki nincs, emiatt nem is akar jönni.

júl. 21. 13:16
 59/70 anonim ***** válasza:

"Hasznos lenne ugyan, de biztos nem járnék kondiba heti 3x, elkísértem párszor, látta rajtam, mennyire nem komfortos ez nekem és utána nem is erőltette. Inkább elmegyek egy latintáncórára mint az. XD"

Az biztosan álomszerű lenne, ha Te is szeretnél kondizni járni, ő pedig megőrülne a kondi mellett a latin táncokért is...

De már az is, ha lenne bármi közös az érdeklődési körötökben...

Az a baj, hogy ha már a kapcsolat kezdetén se működnek ezek, mi lesz veletek 15 év házasság és 2 gyerek után belefásulva...

Én továbbra is azt mondom, hogy ti nem egymást keresitek.

júl. 21. 13:56
 60/70 anonim ***** válasza:

"Hogy kérdezzem meg a párom, mit szeretne tőlem (28N)?"

Kerek egy hónapja még ott tartottál, hogy hogyan kérdezd meg ezt tőle...

Ahhoz képest most, 30 nappal később már igyekszel megmagyarázni magadnak, hogy mégsem olyan rossz ez...

júl. 21. 14:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!