Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérdezzem meg egy lánytól, hogy szeretne-e velem járni?
Van egy lány,aki nagyon tetszik nekem.Már megbeszéltünk egy időpontot a moziban.Nagyon élveztük,de nem tudtam,hogy hogyan kérdezzem meg,hogy akar-e velem járni.Kérdezzem meg konkrétan?Vagy csak vigyem el sokszor,sok helyre?Vegyek neki sok ajándékot?Vagy kérdezzem meg tőle,hogy szeretne-e többször is elmenni velem valahová?
Értelmetlen kommentet ne küldjetek!
Előre is köszi! : )
Hívd el párszor. Éreztesd, hogy tetszik neked. Ha reagál a közeledésedre, akkor felteheted a kérdést (1es jól írt).
Ha nagyon nem fogadja a közeledésedet, akkor majd írjál újra.
Lehet hogy én vagyok a hülye de utálom ha megkérdezik tőlem azt hogy járunk-e.Ez olyan hivatalos legyél spontán.Én ha pasi lennék tuti megcsókolnám ott úgyis kiderül de az hogy megbeszélni hogy mostantól járunk áhh...
17/L
Egy romantikus pillanatban kinek jut eszébe megkérdezni hogy szeretnél-e velem járni?Sokkal szebb ha megcsókolja a lányt.Nem azt mondtam hogy támadja le ha megcsókolja a kellő pillanatban annál nincs szebb.Ha meg a lány nem így érez jelezni fogja.
Én csak egy tippet adtam kinek így kinek úgy tetszenek a dolgok. :)
ha meg a pasi félreértelmezi a lányok amúgy sem túl egyértelmű jeleit, akkor ő lesz a lúzer, a perverz, aki csak úgy letámad mindenkit + még meg is lesz alázva ha úgy kell ellökni magadról hogy ne smacizzon tovább
szerintem jobb a kérdés! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!