Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérdezzem meg a lányt hogy akar-e velem járni?
Szerintem ne szegezd neki egyből azt, hogy járna-e veled. Inkább kérdezd meg, hogy nem lennne-e kedve egyszer kettesben találkozni veled... Hidd el, ez a "Járunk?"-stílus a legtöbb lánynak nem jön be... A bajusz pedig menjen szerintem, hiszen 15 vagy és az ilyen korú lányok többsége nem szereti az arcszőrzetet (tisztelet a kivételnek):)
17/L
egyetértek bajuszt levágni ,de most tényleg.(Oda mész és megkérdezed tőle) ebből csak elhamarkodott dolog lesz .Mivel amit leírtál nem vagytok úgy közel egymáshoz ,hogy ismernétek egymást sztem.Hívd el inkább szünetben legyetek együtt kettesben (: beszélgessetek.
Vers szép gesztus^^magad írd ha szeretnél.
sok szerencsét ^^
15:07-es vagyok.
Igen, először szerintem találkozzatok párszor kettesben, ez a járás dolog a legtöbb csajnál nem ilyen durrbele-módon működik=) Ha pedig már randizgattok, akkor persze, jöhet majd a csók, satöbbi.
A vers pedig attól függ, hogy milyen beállítottságú a csaj. Ha romantikus, mehet. Ha kicsit vagányabb, akkor szerintem inkább hagyd. Ha nekem egy srác szerelmes verssel indítana, azzal ásná el magát. De ez tényleg a csaj természetétől függ:)
Szóval a bajuszkától megszabadultál. És mit mondtak az ismerősök, hogy jobb?:)
17/L
Szerintem borotválkozz. :D
És kicsit ez a járás dolgot rákérdezést, hát hogy őszinte legyek, cikinek érzem. :D Szóval a vers aranyos, de ezt embere-válogatja.
Én írogatok szerelmes verseket, és tudom, ez felettébb ciki, de mikor nem volt senkim, ki voltam a világból ábrándulva, akkor úgy írtam egyik másikat, mintha valaki nekem írná. :D
Ha tul sokáig halogatod, akkor ugy jársz mint egyik haverom.
Lecsuszol a csajról. Ne keress üser kivogásokat, csak egyszerűen odamész hozzá és elhívod egy randira ahol már bátran rákérdezhetsz.
!!!NE HALOGASD TÚL SOKÁIG MERT LECSAPJÁK A KEZEDRŐL!!!
húú de jók a válaszok! amugy a bajuszra azt mondták többen is hogy jobb dehát talán én voltam az utolsó az osztályban aki el kezdett borotválkozni! :D
Most pénteken eggyütt leszünk (lesz egy másik barátom is de nem számít) azt már elintéztem akkor jobban megismerem és ha legközelebb elhívom valahova nem lesz neki sem fura! köszönöm a válaszokat de ha valakinek van még valami jó öltelte várom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!