Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérdezzem meg a lányt, hogy járna e velem?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van egy lány, április elején ismertem meg, de már első látásra nagyon szimpatikus volt.Msn-en sokat beszélgettünk, megismertük egymást kicsit közelebbről is, és most már ott tartunk, hogy szerdán nem mentem suliba csak azért hogy vele lehessek.Együtt is aludtunk aznap este, bár nem egyedül, még egy fiú meg egy lány volt velünk (haverok) de mi ketten összebújtunk és ugy aludtunk.Hát ez ma éjjel is igy történt, "buliból" haverhoz mentünk, és ott mi aludtunk az ágyon és rég nem éreztem lánnyal ilyet, de azthiszem beleszerettem, megint egész este összebújva aludtunk simogattuk egymás kezét, de semmi komoly (smár vagy sz.puszi nem volt).Nagyon jó barátom is, bár tudom sok esélyem van, de egyszerűen valamiért az van bennem, hogy ha elrontom valahol akkor barátként is elveszithetem.Hogyan mondjam el neki (konkrétan) hogy szeretem, hogy próbáljuk meg?Ezelőtt 13hónapos kapcsolatom volt, szeretkeztünk is az exemmel de ott sosem éreztem ilyet.Kérlek segítsetek! F/162009. máj. 17. 22:41
1/3 anonim válasza:
Látom nagyon szereted ezt a lányt. Ha bókolsz neki, megfogod a kezét, megöleled meg ilyenek, akkor szerintem érzi, hogy szereted őt. Szerintem nem kell megkérdezni. Csak simán puszilgasd és az egyiket add a szájára, ha látod, hogy nem szól érte semmit, akkor meg is csókolhatod. Ha azt látod, hogy nem tetszik neki, akkor meg azt mondod, hogy véletlen volt és akkor biztos nem megy tönkre a barátságotok és későb megint próbálkozhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!