Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek (jó ötlet lenne e? ) kérdezzem meg az egyik lányt hogy miért kerül?
Figyelt kérdés
Egy lánnyal nagyon sokat beszélgettem stb.
Jóban voltunk, de mostanában olyan mintha kerülne.:(
Régebben én is teccettem neki, ő is nekem de valamiért nem jött össze a dolog.Ha nem beszélhetek vele akkor szar érzésem van...Szerintetek kérdezzem meg hogy kerül engem vagy nem?
2010. ápr. 12. 15:31
1/5 anonim válasza:
Hát, ha ennyire érdekel, akkor miért ne kérdeznéd?? Persze, h kérdezd meg!!
2/5 A kérdező kommentje:
Csak az a bökkenő hogy én még most is szívesen összejönnék vele de azt nem tudom hogy ő hogy van ezzel.
Azt nem tudom hogy egy ilyen kérdést sértésnek venne e és hogy a barátságunkat veszélyeztetné e?
2010. ápr. 12. 15:36
3/5 anonim válasza:
kérdezd meg (nem veszélyesztet semmit)
4/5 A kérdező kommentje:
Egyébként most kik írnak? (fiúk, lányok?)
én 17/F vagyok
2010. ápr. 12. 17:14
5/5 anonim válasza:
kerdezd meg...magatol nem biztos hogy kitalalja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!