A segítségetekre lenne szükségem! Az egyik barátnőm webműsort (webshow-t) akar csinálni. Aki ismer ingyenes (esetleg olcsó) weboldal készítőt sok tárhellyel az írjon! (és még azt had kérdezzem meg) Szerintetek ez a webműsor jó ötlet?
Mutogatni akarja a sunáját mint a livejasmin-os nénik?
Akkor sexchat.hu -n van álláslehetőség :)
Géigény azért van, ha kell akkor tudok adni.
Szolgáltam már ki ilyen webcam studiót.
Egyébként nem kell tárhely hozzá, ha élőben megy.
nagy tárhelyért fizeti kell.
Ha csak sima videokat akar felrakni akkor lehet akár youtube is. Ha live streamet akar akkor ott az ustrem.
ha ennél komolyabb kell az sokba fog fájni egyrészt több néző esetén videók esetén könnyű belefutni a legtöbb fizetős tárhelyen is létező havi 100 giga korlátba, másrészt meg a video fájlok nem kis méretűek. streamhez meg 1ertelmüen kell szerver
Egyébként ez az ucoz webshowt is csinál?
Kedves kérdező!
Én nézem a z iCarlyt és a kedvenc műsorom.Ha lesz vagy ha már van a akkor mondd meg hogy mikor van mert én nézném!!Mármint a webshowdat.És szerintem nagyon jó ötlet egy webshow!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!