Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kérdezzem meg a lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérdezzem meg a lányt hogy akar-e velem járni?

Figyelt kérdés
Gondoltam már oLyanra hogy egy szerelmes verset mondok el neki de nem tudom milyet! Vagy milyen környezetben, hogy kérdezzem meg hogy akar e járni velem? Esetleg ha jó ötlet lenne a szerelmes vers valaki írna egy rövidet? vagy irjatok tanácsokat hogy hogy kérdezzem meg! Még nem volt barátnőm, most 15 éves vagyok! (Ezt ugy mellékesen írom hogy a kicsi de azért látszo bajuszomat borotváljam le vagy ne?) :D
2009. szept. 20. 21:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én borotválkozok, utálom a szörzetet az arcomon:D

16/f

2009. szept. 22. 17:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Bajuszt még neakarj növeszteni még, az ilyen 14-15 éves serdülőbajusz szerintem nagyon gáz
2010. jún. 11. 21:25
 13/13 anonim válasza:
hát izé nekem nem jönne be a bajusz :D
2012. jan. 16. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!