Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy kérdezzem meg a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kérdezzem meg a párom, mit szeretne tőlem (28N)?

Figyelt kérdés

11 hónap alatt nem igazán jutottunk sehova, eltöltöttünk egy hosszúhétvégét egy másik városban, de ennyi.

Teljesen függetlenül csinál mindent, elmesélte mit újít fel a lakásában, meg hogy én akarok-e meg valamit csinálni az enyémen (sétatávra élünk egymástól). Tudom, hogy gondolkodik egy jövő évi nyaraláson, de hát valami olyasmiről is kéne szó legyen, hogy reálisan mikor lehetne összeköltözni... az én élethelyzetem pár hónappal ezelőttig nem volt túl szerencses, sok minden történt, a hátam közepére se hiányzott ez a téma, mert nagy váltás összeköltözni, de azt tudtam, hogy ennek egyszer meg kéne történnie. 4 hónap telt el, amióta lezártam egy necces fejezetet, de ő nem említi a dolgot.

Vagy én vagyok full konzervatív, hogy szerintem egy férfi dolga vezetni a kapcsolatot a komolyabb felé? És ha semmi ilyesmi nem történik, az már ennyi idő után is red flag, meg sírásra ad okot, hogy ez bukta

Tudom, menzesz hormonok, de akkor is most realizálódik bennem, mennyire sz*r ez így. Egy csomó közeli ismerősömnek lett kapcsolata 1 éve, már mind tartanak valahol, meg összeköltöztek mind, a Facebook fanok kirakják a képeiket (ez mondjuk engem pont nem érdekel, de ezzel is mutatják, hogy ez komoly dolog nekik).

2024. jún. 15. 16:10
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
73%
És akkor mi a frászért vagy még vele ha neked ez nem felel meg? Jah hogy szereted emiatt biztos nem akarod majd elhagyni. Pontosabban nem is fogod.
2024. jún. 15. 17:39
 22/70 A kérdező kommentje:
21 nem igazán érdemlem meg a hangnemed úgy vélem
2024. jún. 15. 17:42
 23/70 anonim ***** válasza:
100%
Ez a pali felejtős, ebben a felállásban te vagy a "fix punci". Ne pazarold rá az idődet.
2024. jún. 15. 17:44
 24/70 A kérdező kommentje:
Ilyen esetben biztosan nem lehet olyan felállás, hogy csak több idő kell a pasinak? Mármint elgondolkodva lehet tényleg nem elég ez döntést hozni. :/
2024. jún. 15. 17:50
 25/70 A kérdező kommentje:
És amúgy tényleg nehéz ez, mert tényleg szeretem.
2024. jún. 15. 17:51
 26/70 anonim ***** válasza:
100%
Látod már is gyártod a kifogást miért nem kéne elhagyni. Akkor szenvedj sok sikert.
2024. jún. 15. 18:03
 27/70 Noren1989 ***** válasza:
47%

Figyelj, 100%-os bizonyosság nincs.

B, megkérdezheted, h miért nem tölt veled több időt?

2024. jún. 15. 18:03
 28/70 anonim ***** válasza:
45%
Alapszabály, hogy szóba sem jöhet összeköltözés amíg a másiknak nincs stabil munkahelye, nemhogy munkanélkülivel.
2024. jún. 15. 18:05
 29/70 A kérdező kommentje:
28 ezt maximálisan értem, gondoltam is rá. Mégis megbeszélte a barátnőm anno a férjével, fél év után, hogy ha végez az egyetemmel, összeköltöznek. Vártak még egy évet, de meg volt beszélve. Nem tehettem róla, ez egy 1 éves munkaszerződés, ezért keresek munkát, de hát ez se tart örökké. De én nem hiszem, hogy ez a gond.
2024. jún. 15. 18:18
 30/70 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy év alatt még csak szerelmet se vallott, akkor csak kihasznál. Ez nem kapcsolat, ez illúzió.
2024. jún. 15. 19:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!