Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérdezzek rá egy lánynál, hogy van-e barátja úgy, hogy ne vegye rossz néven? És hogy próbáljam kipuhatolozni, hogy ő hogy érez irántam, mármint szeretne-e többet?
Figyelt kérdés
Mert vannak olyan jelek amiket küld, hogy úgy érzem, hogy nem friendzone, de nem vagyok benne biztos.2019. nov. 26. 18:51
1/12 anonim válasza:
Szia, van kedved meginni egy kvt? Kv kozbe terj ki arra h miket szokott csinalni, ha van baratja biztos vele akciozik valamit
2/12 A kérdező kommentje:
párszor már találkoztam vele kettesbe,de még egyszer se említette,hogy barátja lenne,akkor nem is lenne érdemes rá kérdezni? Mert én gondoltam olyan ra is,hogy megkérdezem,hogy egy ilyen szép és aranyos lánynak hogyhogy nincs barátja
2019. nov. 26. 19:04
3/12 anonim válasza:
Hát ha küld jeleket, akkor lépj felé, mert annál rosszabb nincs, mint amikor küldjük a pasinak a jeleket és töketlenkedik. Hívd el valahová, beszélgetés közben érintsd meg, flörtölj vele és ha jól reagál, lehet lépni tovább.
4/12 anonim válasza:
Ezt miért venné rossz néven? Megkérdezed, hogy "Szia, van barátod?". Ha azt mondja, hogy van szépen, elegánsan lelépsz. Ha azt mondja nincs, akkor elhívod sétálni vagy bárhová. Legalábbis én így szoktam...
5/12 anonim válasza:
Szerintem felesleges rákérdezni, nekem az túl direkt lenne. Ha valakinek nem emlegetem több találkozás után, akkor NINCS barátom és pont. Lehet közeledni. Ha pedig van, menet közben úgyis kiderül, de ugyanúgy kockázat az is, hogy bejössz-e neki, szóval mindenképpen van egy ilyen kockázat az ismerkedésben - férfiaknak is, nőknek is.
6/12 anonim válasza:
Dugd meg, aztán másnap hazaviszed a barátjának. Ő úgysem fogja elmondani neked.
7/12 A kérdező kommentje:
köszönöm!
#3 küldtem privát üzenetet
2019. nov. 26. 19:20
8/12 anonim válasza:
Ha nincs barátja, muszáj ismerkednie?
9/12 A kérdező kommentje:
Nem kell attól még ismerkednie😀
2019. nov. 26. 20:53
10/12 anonim válasza:
Én ha jól elbeszélgettem egy lánnyal akkor felveszem facebookra. Ott általában kiderül, hogy van-e barátja...még ha nincs is kiírva a családi állapotnál.
Tudom-tudom, a facebook a gyerekeknek való, de nekem még így 30 évesen is beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!