Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy kérdezzek rá egy lánynál,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kérdezzek rá egy lánynál, hogy van-e barátja úgy, hogy ne vegye rossz néven? És hogy próbáljam kipuhatolozni, hogy ő hogy érez irántam, mármint szeretne-e többet?

Figyelt kérdés
Mert vannak olyan jelek amiket küld, hogy úgy érzem, hogy nem friendzone, de nem vagyok benne biztos.

2019. nov. 26. 18:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
60%
Ha direkt rákérdezel elrontasz mindent. Én szeretem az izgalmat az elején amikor érdeklődünk egymás iránt, puhatolózunk, apró bókokkal lepjük meg egymást, keressük egymás társaságát, leplezve, hogy nagyon is bejövünk egymásnak. Ezek után minden sokkal természetesebbnek tűnik. Az ilyen "van barátod?" kérdésben nincs semmi romantika. Majdnem a "dugunk?" kategória.
2019. nov. 26. 22:12
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

"Mert én gondoltam olyan ra is,hogy megkérdezem,hogy egy ilyen szép és aranyos lánynak hogyhogy nincs barátja"

Hát nem tudom én sose örültem neki mikor ezt kérdezték. Most kezdtem volna el magyarázkodni miért nem volt folyamatosan barátom? Mert az ember nem ugrál 1 nap után egyik kapcsolatból a másikba.

2019. nov. 26. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!