Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tart kiheverni az elso igaz szerelmet? Orokre rossz erzesek lesznek bennem? Nektek mennyi ido kellett h tul lepjetek teljesen?
Nem.
Csak akkor ha állandóan ezzel foglalkozol és sírsz rísz... Mindenki túlesik ezen.
És tátámm mindenki él és túlvan rajta.
21 voltam, amikor eletem elso szerelmevel osszejottem. 3 evig voltunk egyutt. Mikor eljott az ideje, hogy szakitsunk, nagyon fajdalmas volt mindkettonknek. En visszakoltoztem Mo-ra, o kulfoldon maradt. A kerese az volt, hogy soha semmilyen formaban ne keressem. En ezt tiszteletben tartottam. Szerintem ez nagyban segitett nekem abban, hogy sikeresen elfelejtsem, begyogyuljanak a sebek. Nagyritkan eszembe jutott ha ismerostol hallottam rola valamit, de neki is van mar gyerek, feleseg, orulok, hogy boldog.
Azert nem tudsz tole elszakadni, mert a szokas bazi nagy ur, es a teny, hogy allandoan a kepben van nalad a srac, csak neheziti, hogy tovabb lepj. Hidd el, ha vegleg eltunik a kepbol akkor par het, esetleg honap mulva mar alig alig fog eszedbe jutni. Semmi ertelme, hogy idot, energiat, gondolatokat pazarolj ra. A sikeres szakitas utani gyogyulas titka, hogy tovabb allsz, nem keresed, nem foglalkozol vele.
Par ev utan lett egy masik nagy szerelmem, omellette mar eszembe sem jutott az elso. Aztan mikor annak is vege lett, na ott kb. 1 evig sirtam utana. De lass csodat, ez is elmult. Azota eletem harmadik nagy szerelmevel elek egyutt, immar 15 eve, es eszembe sem jut az elso ketto. Vagyis neha eszembe jut, de mar semmi fajdalom, megbanas, nincs bennem irantunk, csak mosolygok a megszepult emlekeken.
41/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!