Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet segíteni egy rossz házasságban élő haveromnak?
Rossza a házasság ----> csináljunk egy második gyereket.
Már rég ott kellett volna hagynia a feleségét...vagy legalább tegye oda dolgozni.
Hát nem is tudom.
Most született gyerek mellett, hogy lehet állandóan telefonozni, és tv- mi?
"Ezen nem tudok javítani, de ilyen helyzetben mondjam neki h egyszerűen váljon el vagy csajozzon?"
?????? Öhm. Csajozzon??? És az mire megoldás? És honnan veszed, hogy igazat mond?
Mindegy. Primitívek vagytok amúgy is.
Én csak azt nem értem, hogyha a felesége se testileg, se lelkileg nem szereti már, hogy csúszott be a gyerek?
Az is lehet, hogy szülés utáni depressziója van a csajnak, ami már az első gyerek óta meg van. A cselekedetei alapján én ezen dologra tippelnék, ahhoz viszont a csajnak szüksége van segítségre, de a gyerekeknek meg főleg, ha tényleg ez van a háttérben.
Amúgy szülés után kell idő míg testileg való szeretésre alkalmas legyen egy nő, mivel ha természetesen szült ha császározták akkor is, de mivel ez már kb. 1 éve van, nem értem hogy csúszott be a gyerek, csak ha szülés utáni depresszióról van szó.
Próbálták megbeszélni?
Csak ezzel a kérdéssel segítheted, és hogy ha beszélgetni szeretne ott vagy, ha segíteni szeretnél neki, és kérdezz rá, hogy a nő nem e véletlenül szülés utáni depresszióban szenved, mert azon lehet segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!