Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző az hogy egy párkapcsolatban/ házasságban a nőnek kevés a szex vagy rossz? Én ffiként sok munkatársától hallottam ezt hogy ffinak kevés vagy rossz.
Tényleg akár hol ismerettsegi körben, munkahelyen, bárhol beszélgetek a ffiak sokat panaszkodnak hogy... unalmas a párjuk mert nem enged ujjat... vagy nem nőies már nem vonzó...vagy egész egyszerűen csak nem enged szexhez.
De sokszor van amikor nő is ott van a beszélgetés során de sosem mondanak semmit.
A szexhez két ember kell. Akkor tök logikus, hogy a felesége is ugyanolyan ritkán szexel és az is pocsék.
Sőt: nők esetében a ritkuló szex oka, hogy egyre laposabb és már nincs orgazmusa.
Én elhiszem azt is hogy ha a nő nem kívánja lehet a párja szar a szexben.
De ami nekem fura lehet rosszul gondolom de a ffiak beszélnek róla, zavarja őket vagyis érdekli a szex hiánya vagy rossz minősége.
A nők meg nem beszélnek erről vagy nem mozgatja őket?!
Vagy ők megoldják magukban?
Pasiként mondom, szerintem a nők is szenvednek a szex hiányától.
Erre a hiányra egyértelmüen célozva, mondjuk úgy felajánlották, hogy próbáljuk pótolni.
Már azt se tudom hol van a pasinak...
Amikor pocsék, arra megy az egész, hogy ő szétrobban, és csak ürítene, na furjon lukat a matracba. Van az a pont amikor inkább alszol, krónikusan fáj a fejed. Persze ezt megelőzi csomó beszélgetés irányítás, kezdeményezés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!