Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérdezzem meg a párom, mit szeretne tőlem (28N)?
11 hónap alatt nem igazán jutottunk sehova, eltöltöttünk egy hosszúhétvégét egy másik városban, de ennyi.
Teljesen függetlenül csinál mindent, elmesélte mit újít fel a lakásában, meg hogy én akarok-e meg valamit csinálni az enyémen (sétatávra élünk egymástól). Tudom, hogy gondolkodik egy jövő évi nyaraláson, de hát valami olyasmiről is kéne szó legyen, hogy reálisan mikor lehetne összeköltözni... az én élethelyzetem pár hónappal ezelőttig nem volt túl szerencses, sok minden történt, a hátam közepére se hiányzott ez a téma, mert nagy váltás összeköltözni, de azt tudtam, hogy ennek egyszer meg kéne történnie. 4 hónap telt el, amióta lezártam egy necces fejezetet, de ő nem említi a dolgot.
Vagy én vagyok full konzervatív, hogy szerintem egy férfi dolga vezetni a kapcsolatot a komolyabb felé? És ha semmi ilyesmi nem történik, az már ennyi idő után is red flag, meg sírásra ad okot, hogy ez bukta
Tudom, menzesz hormonok, de akkor is most realizálódik bennem, mennyire sz*r ez így. Egy csomó közeli ismerősömnek lett kapcsolata 1 éve, már mind tartanak valahol, meg összeköltöztek mind, a Facebook fanok kirakják a képeiket (ez mondjuk engem pont nem érdekel, de ezzel is mutatják, hogy ez komoly dolog nekik).
31... nem... nem lehet egy jól alakuló kapcsolat láttán hasonlóra vágyni?? És nem ez az egyetlen. Sok más, ugyanígy jól alakult... anya 1 hónap után költözött össze új baràtjával, másik barátnőm 2 hónap után. Mindkettőből házasság lett. Nem ezen múlik, de ha nem történik meg, akkor abból részemről komoly kapcsolat az valóban nem lehet.
30: én is próbáltam úgy tekinteni erre hogy bármi lehet, de mivel ennyi ideje tart, nem is reméltem, hogy fel kéne tegyem ezt a kérdést, mert ennél csak rövidebb kapcsolataim voltak és azok hatványozottan gázosabbak voltak mint a mostani. Persze ott se volt semmi jövőkép, de én voltam a szemét mert voltam 3. Kerék egy kapcsolatban, azaz én voltam a szerető. Ezt csak 2 hónappal azután tudtam meg, hogy elkezdtünk összejárni, annyira összetört ez a hazugsága, hogy utána 3 évig gondolni se akartam kapcsolatra, végül emiatt is mentem terápiába hogy ezt engedjem már el, próbáljak bízni. 1 év társkeresőzés volt, de abban is csalódtam. Több normális srác is volt, egyenesek volt, egyenesek voltak hogy komolyat nem akarnak, így nem lett semmi velük.
Tudom, ezt nehéz megérteni, de oly sok év szingliség után szerettem volna/szeretnék valamit, ami komoly lehet. Igen, sanszosan illúzió, hogy ebből lehet. De félelmetes arra gondolni egyelőre hogy évekig nem lenne megint semmi és a korral egyre kevesebb az esély...
"még a lakásban sem volt napokat. 2-3x látom max. Egy héten. Inkább kétszer csak. Egyszer se mondta ki hogy szerelmesnek tartja, a családdal való találkozásra azt mondja ez egy olyan dolog ami semmilyen szinten nem érdekli. Erre mondom, hogy nem történik semmi."
Ezt úgy hívják, hogy szexkapcsolatban vagytok.
Ha a csávó nem érezteti veled, hogy szeret, akkor nyugodt lehetsz benne, hogy csak szexre kellesz neki. De ezt magadtól miért nem látod?
Az meg a legtöbb pasasnál red flag egy komoly kapcsolatra, hogy depressziós vagy és terápiára jársz. Ki akarna egy kattos nőt párjának és leendő gyerekei anyjának? Csakis egy hasonlóan kattos pasi.
A barátainak bemutatott már? Eljártok velük és az ő párjaikkal közös programokra?
33 már a legelejétől fogva felvállal. Nem vagyok kattos, légy oly drága és ne alacsonyìtsd le az ilyen embereket, mert kb. agyrákot kapok, amikor azt sem tudják mi az és ítélkeznek, nekem ez a red flag és én sem állnék szóba ilyen ítèlkező pasikkal... ne kerülj soha ilyen helyzetbe. Én meg csak gyogyszert sem szedek már 1 éve, semmiben nem akadályoz, kontrollra is csak 3 havonta járok. Amúgy sem volt súlyos, csak képzeld az emberek eljárnak terápiába jó esetben, ha éppen komolyabb gondok vannak az életükben, amit egyedül kicsit nehéz feldolgozni. És jogom van mérgesnek lenni, ha valaki ilyen bunkó velem, hogy "ki akar elképzelni a gyerekei anyjának".
Nem, a párom sem egészen normális, mint megtudtam, hiszen képernyő meg videójatékfüggő, részben emiatt is hanyagol àllandóan. De már megbeszéltem magammal, hogy szakítanom kell, csak a héten még nem volt "kedve" találkozni, én meg csak azért önszàntamból nem akarok sem àtmenni, sem àthívni mert valahogy ennyire sem erdekel. Az elmúlt 5 napban napi szinten 5-6 egyszavas választ kaptam tőle. Anyukámmal jóban vagyok, megbeszéltük, azt mondta én ennél 100x jobbat érdemlek.
"De már megbeszéltem magammal, hogy szakítanom kell, csak a héten még nem volt "kedve" találkozni, én meg csak azért önszàntamból nem akarok sem àtmenni, sem àthívni mert valahogy ennyire sem erdekel."
Te még mindig valamiben reménykedsz a pasival kapcsolatban, ha kizárólag élőszóban akarod kimondani a szakítást, pedig ghostingolhatnád ugyanígy, ahogy ő téged: nem ér rá.
"Anyukámmal jóban vagyok, megbeszéltük, azt mondta én ennél 100x jobbat érdemlek."
Na, igen, ha anyuci megerősített ebben, akkor biztosan így van!
Valójában pont ezt a csávót érdemled, ha 11 hónap alatt idáig jutottatok az ismerkedésben... 🤣
"Hogy kérdezzem meg a párom, mit szeretne tőlem (28N)?"
Anyucid nem mondta, hogy szerinte hogyan kéne megkérdezned? A helyedben rá hallgatnék...
Nyugi-bugi.
No, akkor szakítasz a fricivel, vagy ma volt ràd 5perce?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!