Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kérdezzek rá, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérdezzek rá, hogy mikor szeretne szexet?

Figyelt kérdés

Én ezt kínosnak érzem így nyíltan, mert sose beszéltünk semmi ilyen témáról sem még. De akkor mégis hogyan kérdezhetnék rá, anélkül hogy így ki kéne mondanom nyíltan?

Én vagyok a lány, nem vagyok szűz, de a barátom még az.

2013. ápr. 24. 23:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Legyetek kettesbe, igyatok valamit (nem leitatni), kezdjetek el csókolózni, kezd el simogatni, éreztesd vele, hogy akarod, amúgy hány évesek vagytok?
2013. ápr. 24. 23:42
 2/5 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem ha Te eljutsz oda, ajánlj fel olyan programot, amiből megérti mit szeretnél. Filmezés együtt alvással, például.

Vagy csak alkalmas helyen/időben mozdulj rá. Szerintem pasi bármikor vevő erre, mi lányok szoktuk húzni az időt, meg túlbonyolítani a dolgokat.

De ha már itt tartunk, simán rá is kérdezhetsz, nem kínos. vagy ha annak érzed, még nincs itt az ideje.

2013. ápr. 24. 23:44
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
sehogy. miért, most mit akarsz kérdezősködni? szerinted így megy?
2013. ápr. 24. 23:51
 4/5 A kérdező kommentje:
26 évesek vagyunk. Rendszeresen alszunk együtt és én mindig próbálok is rámászni, de nem veszi a lapot vagy nem tudom mi van. Fogalmam sincs mit kéne csinálnom... a simogatás nem vált be meg ilyesmik. Ezért gondoltam hogy rá kéne kérdeznem valahogy.
2013. ápr. 24. 23:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Ilyen esetben szerintem simán, kertelés nélkül kérdezz rá. (velem is volt ilyen, kiderült, hogy félreértés)
2013. ápr. 25. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!