Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérdezzek rá, hogy van-e valami baja velem a barátomnak?
Figyelt kérdés
Szerintem ha így simán kérdezem, akkor úgy sem mond semmit, mert nem akar megbántani... de akkor hogy kérdezzek rá, hogy az igazat mondja?? Hogy lehet ezt kideríteni?2013. ápr. 19. 21:52
1/7 anonim válasza:
Semmit ne csinálj, ha akar majd nyilatkozik.
2/7 anonim válasza:
ha ennyit nem tudsz megkérdezni,ennyire nem müködik
köztetek a kommunikácio,akkor minek vagytok eggyütt?
3/7 anonim válasza:
ennyire tudod hogy hazudik? :D
miért vagy akkor vele..kérdem én.
amúgy nézz bele a szemébe amikor beszél hozzád.
Figyeld meg jó mélyen, hogy miközben beszél, a szeme is beszél hozzád...
4/7 A kérdező kommentje:
Igaz, hogy nem tudunk beszélgetni, de ezzel semmit nem tudok csinálni, mivel mindketten csendes, visszahúzódó emberek vagyunk. Ez van, ettől még működik a kapcsolat, jól passzolunk. Viszont valami nem működik... azaz valami van ami sose történt még meg az évek során, és ez kissé már aggaszt, hogy vajon velem lehet baja, vagy mi van hogy nem vágyik rám..
2013. ápr. 19. 21:58
5/7 anonim válasza:
A visszahúzódás nem azt jelenti, hogy akkor nem is lehet (vagy nem is kell) megbeszélni a problémáitokat. Bármilyenek is vagytok, azért illene úgy feloldódni (főleg pár év után), hogy tudjatok beszélgetni. Máskülönben egyszer arra ébredhetsz, hogy tönkrement a kapcsolatotok.
6/7 anonim válasza:
Nem tudtok beszélgetni, szex sincs, de jól passzoltok. Nekem ez magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!