Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérdezzem meg a párom, mit szeretne tőlem (28N)?
11 hónap alatt nem igazán jutottunk sehova, eltöltöttünk egy hosszúhétvégét egy másik városban, de ennyi.
Teljesen függetlenül csinál mindent, elmesélte mit újít fel a lakásában, meg hogy én akarok-e meg valamit csinálni az enyémen (sétatávra élünk egymástól). Tudom, hogy gondolkodik egy jövő évi nyaraláson, de hát valami olyasmiről is kéne szó legyen, hogy reálisan mikor lehetne összeköltözni... az én élethelyzetem pár hónappal ezelőttig nem volt túl szerencses, sok minden történt, a hátam közepére se hiányzott ez a téma, mert nagy váltás összeköltözni, de azt tudtam, hogy ennek egyszer meg kéne történnie. 4 hónap telt el, amióta lezártam egy necces fejezetet, de ő nem említi a dolgot.
Vagy én vagyok full konzervatív, hogy szerintem egy férfi dolga vezetni a kapcsolatot a komolyabb felé? És ha semmi ilyesmi nem történik, az már ennyi idő után is red flag, meg sírásra ad okot, hogy ez bukta
Tudom, menzesz hormonok, de akkor is most realizálódik bennem, mennyire sz*r ez így. Egy csomó közeli ismerősömnek lett kapcsolata 1 éve, már mind tartanak valahol, meg összeköltöztek mind, a Facebook fanok kirakják a képeiket (ez mondjuk engem pont nem érdekel, de ezzel is mutatják, hogy ez komoly dolog nekik).
Megkérdezzem helyetted? Vagy mondjam meg kérdés nélkül?
Hetente kétszer beléd akar üríteni, amíg ki nem dobod. Ennyit akar.
"amint hazaért, megkérdezem, mikor ér rá és akkor megbeszélem vele. Úgy tervezem, hogy "előbb-utóbb mindenkinek meg kell beszélni, hogy hány óránál állunk. Én nem hiszem el, hogy szerinted ez így jó, mert szerintem nem is nagyon szól már semmiről ez a kapcsolat. Valahová el kellett volna jutni 10-11 hónap alatt is, téged viszont nem zavar, ha csak kétszer látsz egy héten. Ennek nagyon nem így kéne lennie. Plusz ha találkozunk is, többnyire játszol, telefonozol, filmet kell nézni. Így nem igazán lehet kapcsolódni sem egymáshoz.""
Most komolyan leírtad nekünk, hogy mit akarsz neki mondani? De cuki vagy! 🤣
Ő meg majd lesmárol, benyúl a szép lábaid közé, ahogy szokott, ettől fél perc alatt úgy benedvesedsz, hogy csak megfordít, ráhasaltat a konyhaasztalra, egy mozdulattal a bokádig rántja a rövidnacidat és úgy bevágja a lompost hátulról, hogy menten elalélsz...
Jól lerendez, aztán te elalszol, ő meg netflixezik, vagy hazamegy és minden folytatódik tovább, ahogy eddig...
Másnapra neked megint faxhiányod lesz, ráírsz egy üzit, amire egy böfög valamit, harmadnap megint, stb., majd hatodik nap megint kiírsz egy kérdést a gyk-ra, hogy most mit csináljál... 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!