Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Én 28 éves férfi vagyok, barátnőm 26 éves, 1 éve lakunk együtt. Mindketten dolgozunk, vannak hetek mikor keveset látjuk egymást, viszont vannak időszakok mikor egész sokat. Velünk lakik Édesapám is aki már idős 75 éves és mozgássérült. Egy külön szobában van, jó a kapcsolatunk vele. De az utóbbi időben a Barátnőm egyre többször hozza fel az albérlet témát, ha nem is mondja ki, láthatólag zavarja hogy Apám is ott lakik velünk. Mivel tolószékkel közlekedik néha megkér engem kisebb, nagyobb munkákra otthon hogy könyebb legyen a lakáson belüli közlekedése. Például küszöbök eltüntese, különböző eszközök megrendelése és beüzemelése. Sok mindenhez értek szóval nem tartom ezeket nagy dolognak, pár óra alatt megvagyok velük. De a barátnőm sokszor fejemhez vágja hogy embereljem meg magam, ne teljesítsek minden kívánságot, mert ő feltudja magát találni, szerinte Apám csak ugráltat engem. Én nem tartom annak, mivel szerintem nem nagy dolgokról van szó. Egyébként a házimunkában mindketten kivesszük a részünket, ő is mos, főz takarít, meg én is. Attól függ ki nem dolgozik, ki a pihentebb. Szerintetek jogos kérés ez? Nagyon apró dolgokon megtud sértődni, én nem iszom, nem csinálok semmit káros dolgot. Néha elmegyek ismerőssel találkozni de akkor is csak beszélgetünk, azt is bejelentem mikor jövök haza, hol leszek es csak pár órára szoktam elmenni. Ő mindig húzza a száját hogy ahelyett hogy vele lennék elmegyek máshova. Teszem hozzá hogy a nap további részét valamint az egesz hétvégét együtt töltjük. Ti mit tanácsoltok?

2024. jún. 14. 13:44
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
30%
60-as ne foglalkozz vele, 58as egy troll, direkt hajt minden kérdés alatt a 0%ra.
2024. jún. 25. 19:42
 62/62 anonim ***** válasza:
75%

"Lehet a hiszti egy olyan vergődés amit azért így jön belőle mert a valódi szavakat nem meri kimondani. Talán fél sértően hangzana."

Kimondtam helyette, 58-59-ben, le is pontoztak akik ugyanúgy gondolják, de nem merik kimondani.

2024. jún. 25. 21:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!