Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van igaza?
Hát nehéz helyzet aláírom. Nyilván ha jó a kapcsolat az ember segíti a családtagjait ahogy csak tudja.
Volt ilyen exem aki szintén aojával élt aki jobb egészségnek örvendett de...pocsék volt.
Teljes mélydepresszió, alkohol problémák, minden mondata negatív s ember gyűlölet. Ha programot csináltunk kettesben s hazaérkeztünk megvetően közölte elesett, ez vagy az a baj történt de nem akarta megzavarni a randinkat. Ezért én kértem maradjunk többet vele. Olyankor viszont sose történt baja hanem tüntetőleg külön vonult.
Ha egyszer is éjjel nyikorgott az ágy másnap megjegyezte. Ha nem volt lenyírva a fű csak hétvégén mert este 8ig dolgoztunk akkor az volt a baj.
Teheti pokollá valaki az életed is így, vannak fokozatok.
Egy ekkora kis házban különösen nehéz lehet alkalmazkodni.
Beszéljétek át mit hogy kellene, kinek mik az elképzelései.
Lehet a hiszti egy olyan vergődés amit azért így jön belőle mert a valódi szavakat nem meri kimondani. Talán fél sértően hangzana.
Faterod házában laktok, gondolom. Akkor elég pénzt rakhattatok félre egy év alatt, hogy nyugodtan külön költözzetek.
Mondjuk faterod meg lehet úgy dönt megnősül, oda fogad valami jó kis negédes ápoló asszonságot maga mellé és ráhagyja a házat...
Ezeket kell mérlegelni...
Már egy rossz kis faluban is 20 millió egy ház...
Vannak testvéreid? Vigyázhatnátok felváltva az öreget. Aki nem vállalja, az fizet a többinek, vagy lemond az örökrészéről pl....
Te látod milyen állapotban van az öreged, egy 75 éves férfinek lehet már igen közel is a vég, főleg, ha cukros, túl van egy-két sztrókon, infarktuson, szóval bármikor meghalhat, vagy lehet belőle olyan fekvőbeteg, hogy etetni, mosdatni, pelenkázni kell. Sokáig nem marad ebben az állapotában, ahogy most bírja magát.
Ha te elhagyod és elköltözöl albérletbe, akkor faterod gondol egyet, eladja a házat és vesz magának egy helyet egy ápolási otthonban. Persze lehet, hogy az is örökölhető, nem tudom.
Nem egyszerű kérdés ez, faterod is megértené biztos, ha külön költöztök, de cserbenhagyva is érezheti magát és akkor úgy cselekszik ő is.
Barátnődnek viszont kell az, hogy csak veled lehessen, a sráccal, akit szeret, kettesben, felszabadultan! Ezt oldd meg valahogy, akár úgy, hogy a közelben vesztek ki albérletet, pár percre faterod lakásától.
56#
Saját tulajdonú az ingatlana...nem az Apuka nevén van.
26 éves fiatal nőként érthetően nem arra vágyom, hogy a barátom ágyhoz vagy kerekesszékhez kötött szüleit pesztráljam.
Saját lakásra, önálló életre vágyom a szerelmemmel, ahol sem az én anyámat, sem a te apádat nem kell kerülgetnem.
Még élvezni sem tudok egy nagyot szex közben, mert mindig azon jár az agyam, hogy a vénember mindent hall a falon vagy az ajtón keresztül.
Nem értem, hogy te 28 éves fiatal férfi létedre ezt magadtól nem érzed, nem látod!
Akik vénembereznek azokban felmerül hogy egyszer ők is lesznek azok???
Tisztelet zéró, a saját szüleit élve eltemetné, csak ne zavarjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!