Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van igaza?
"Ő mindig húzza a száját hogy ahelyett hogy vele lennék elmegyek máshova. Teszem hozzá hogy a nap további részét valamint az egesz hétvégét együtt töltjük."
Egyedül és hanyagolva érzi magát, szerintem házon kívüli, veled kettesben töltött programokat, csak neki szentelt időt, figyelmet és közös szórakozást, élményeket szeretne.
"a barátnőm kiakadt hogy ez a hétvége is el van rontva, megint be vagyunk táblázva. Nem értem, ez tényleg akkor gond?" - Igen, gond. Szeretne egy napot úgy, hogy nem apukádnak néztek széket, hanem pl. elmentek strandra ketten.
Megértem mindkettők oldalát, de úgy hiszem nincs igaza.
Tisztában volt apukád állapotával csak gondolom én azt hitte, hogy eltávozik hamarabb és mivel még él így elkezdte a versengést vele ahelyett, hogy elhagyna téged. Valószínűleg mindketten kapcsolatfüggők vagytok, de inkább ő mert bár nem akarja, hogy apukád győzzön még mindig veled van. Ennek az lesz a vége, hogy megcsal valakivel (legalább érzelmi síkon) és végül le is lép majd vele. Hiszen nem tudja elfogadni, hogy apukád apukád és soha nem fogod magára hagyni, öregotthonba dugni miatta.
Szerintem ne is csinálj olyasmit inkább engedd útjára az elégedetlen párod.
Azért bármennyire is szereted őt szerény véleményem szerint nem ér ő annyit mint apukád. Ha ő téged igazán szeretne megelégedne azzal amilyen az életetek és tisztelné apukád aki beteg. Elfelejti, hogy akármikor járhat ugyanúgy, hasonlóan és neki is baromira jól esne ha törődnél vele.
Önző, gyerekes, egyszerűen az ő értékrendje más mint a tiéd. Nem hozzád való. Szakíts vele, heverd ki és majd akad nő aki azonos értékrendű mint te vagy!
Mi mostanában alig töltöttünk időt, hétvégékre szorítom be a barátokat is, párommal nem mentünk sehová, mégsincs problémája, mégis működik a kapcsolatunk. Emellett 45 n.m.-en vagyunk anyummal. Az a 3 szoba teljesen jó! Ha különben nincs probléma apuka mentális állapotával, akkor konkrétan nincs probléma. Ha nő lennék, erre vállalnék gyereket.
Mindezáltal én ezt a hisztit már régóta nem tolerálnám és felszólítanám alaphelyzetre; vagy mehet nyugodtan.
44)
Tudsz olvasni és értelmezni mondatokat?
"Persze, vannak közös programok, évente 2,3x megyünk wellnesezni, kirándulunk, mozik, étterem, cukrászda, sokat járunk az o családjához is, együtt járunk edzeni, ha úgy jön ki a lépés szóval szervezünk programokat ahogy lehetőségünk van...Ő úgy gondolja hogy ha valamit elkell intézni ami mondjuk egy pár órás elfoglaltság, akkor már az egész hétvégénk el van rontva, és más ossza be az időnket. Ilyenkor “behisztizik” és nem lehet vele normálisan megbeszélni a problémát, duzzog és pár napig nem szólunk egymáshoz."
Töltenek el kettesben időt és a "drága" barátnője hisztizik azon, hogy más közbe jön!
Egyedül azért van a kérdezővel mert a harmadik személy még nincs láthatáron, de ha lesz lelép vele mint a pinty. Első akar lenni. Legyen nyugodtan, de akkor miért nem szakít? Azért amit írtam előbb. A kérdező nagyon jól tenné ha kipenderítené őt örökre! Nem hozzá való!
Nem kellemes hogy ha más ossza be az időtöket.
Kinek a háza amúgy ?
"duzzog és pár napig nem szólunk egymáshoz."
Azt mégis hogyan bírjátok ki egy kétszobás lakásban? 🤣
Annyi az egész, hogy 26 évesen nem arról álmodik, hogy a fiatalságát két férfivel ossza meg.
Nem is a feleséged, csak a barátnőd, pár hónapig el tudja fogadni ezt a helyzetet, mert szeret, de érthetően nem akarja a legszebb fiatal éveit ebben tölteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!