Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon hosszú ideje nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon hosszú ideje nincs közöttünk szex, szakítás a következő lehetősség?

Figyelt kérdés

Olyan mint ha nem is lenne rá igénye (amúgy kívülről nem látszdik hogy baj lenne) de engem nagyon zavar hogy semmi sincs közöttünk.

Én nagyon igényelném és évek óta semmi sincs (gyerekünk 5 éves) az a legszebb hogy annyira levitt hogy nem közeledik hozzám hogy belül kicsit szét is estem (én vagyok a férfi) minimálisan se nézelődök másfele csak rá fokuszálok.

Megbeszélni próbáltam sokszor de semmi hatása nem volt egyszerűen nem kivánja vagy engem (nyiltan még nem mondta ki)

Igazsághoz hozzátartoik hogy nagyon sportos voltam most kicsit elengedtem magam amiben oriási köze van annak hogy egyáltalán nincsenek jelek felém , közeledés 0 stb stb... Nem kell extrémen elgondolni az elengedést mert eddig szálkás izmos voltam most meg 183/79 kg vagyok de magamhoz képest "apásodtam kicsit"

terhesség után barátnőm nem kcisit meghízott de akkor is nagyon küldtem neki a jeleket hogy milyen szép és tényleg így is godnoltam és kivántam nagyon, azóta visszanyerte az alakját és mégjobban akarnám de szó szerint 0 ra redukálódott közöttünk minden.

Elengedni nem akar de ha ultimátumot adok neki maximum szóba hanzik el hogy igen próbál változtatni és 2 nap után már abban is elapad..

A gyerek miatt mem léptem ki mert akkor jön az érzelmi zsarolás meg hogy hogy fogja egyedül utána csinálni (váltot nevelést nem enged és akar) de elengedni nem akar viszont ez nekem már nagyon nem megy...

2 lehetősség van vagy elkezdek össze vissza járni vagy csak kilépek a kapcsolatból és otthagyom , mind 2 nagyon nehz lenne nekem de mivel egyedül nem tudom megoldani ezt mert ehhez 2 ember kell így sok lehetősségem nincs.

(Zsarolós tipus és többször volt már hogy a gyerekkel is zsarolt) ha előre bejelentem hogy xy időpontban elköltözök akkor biztosan ez jön, ha szó nélkül csinálom meg akkor "szarba hagyom" és a gyerek miatt ezt nem akarom . 36 vagyok így a "megcsalom" már annyira nem játszik nálam mert tudom hogy az semmit se fog megoldani és hiányzik a szex de nem más nővel így ez addig a kis ideig lenne csak jó .

Szakítani tudok van rutinom de itt a kisfiam és eddig inkább benne voltam egy ilyen kapcsolatba csak hogy vele tudja lenni de ez már szinte elviselhetettlen így nem igazán tudom tovább csinálni.

több éve próbálok beszélni vele így ez biztosan nem opció , jelenleg már annyit dumáltam hogy nincs súlya a szavamnak és már az se hat hogy ha azt mondom hogy szakitani fogok mert tudja hogy ugy is otthon maradok , már tettek kellenek. Volt valakinek hasonló?

2024. jún. 5. 07:17
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Van közös program, barátok is vagytok? Szoktatok jókat beszélgetni, van intimitás? Bújás, simogatás, ölelés? - ebből semmi sincs szó szerint 0 az se jó neki ha együtt alszunk ezért én a nappaliban alszok.

Gyereknél segitek ahogy csak tudok, nincs munkán és családon kívül életem azaz H-p 8 óra munka után egyből megyek a gyerekért és viszem haza

Nincs külön életünk, neki sem mert embergyűlölő azaz utál emberek között lenni , én meg inkábba a gyerekkel vagyok otthon.

Visszament dolgozni de ott is csak "kiidegelik" ahogy ő fogalmaz persze egy call centerben ez így is van kemény egy munkája van szóval ebben nem hazudik.

De jelenleg egyébként is csak a te oldaladat ismerjük. - ebben egy kicsit önző leszek most és ezt megengedem magamnak....

Biztos hogy valamilyen komoly baja van talán horminális is persze ezen is végigmentünk és nem engedi hogy bármit tegyünk vagy szakemberhez menjünk (erre irtam hogy önző leszek) mivel jópár szakembert beajánlottam így láttam hogy ő nem is akarja ezt megoldani így az ő oldal amivel biztosan van baj mármint hogy biztos hogy küzd valamivel de nem is akarja megoldani és ezzel egy embert tesz tönkre így most ennyi év után minden tisztelettel de mér nem tud érdekelni még akkor sem ha ma csettintésre más lenne és megnyilna és "megesküszöm hogy innentől minden úgylesz mint régen" :) A baj az egészben az hogy neki van baja segitséget elutasította persze csak ezzel egy embert maga mellet teljesen tönkretett és ameddig az ember magával játszik az rendben van de ha kihatása van másokra is az már nem korrekt.

Ha én elmegyek és 2 sör után megálj van és hazamegyek megölelem őket és minden oké az egy lehetősség , ha viszont 2 sör után hazamegyek és agresszív vagyok az már kihatással van ezek után jön az hogy vagy a párom kiáll melletem és terápiázok ( ha függő vagyok) vagy elhagy mert nem éri már meg küzdeni olyanért amin tudja hogy nem tud változtatni. Azért mondtam ezt a példát mert ez egy gyakori dolog és tematikailag hasonló.

Az ő oldala érdekes volt az első időszakban de ennyi idő után már nem. Ha kidobott volna és azt mondta hogy figyelj ez nem megy de nem akarom húzni az időded az is egy korrekt húzás lett volna de ő nem akar különválni mert jó neki ez a helyzet.

2024. jún. 5. 10:38
 22/33 A kérdező kommentje:
Ahhh terhesség és szülés elött tökéleets volt minden. utána 180 fok.
2024. jún. 5. 10:39
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a párod depressziós. Tipikus tüneteit mutatja a klinikai depressziónak. Viszont nem tudsz rajta segíteni, hogyha ő nem akarja. Ez valóban így van sajnálatos módon. Ezt el kell fogadnod.

Viszont az itteni lamentálások szerintem feleslegesek. Nem megy már köztetek. A gyerek miatt együtt maradni felesleges. Nem is kell elszedni tőle. Ki találta ki ezt a marhaságot? Leültök és megbeszélitek felnőttek módján, hogy kinek mi lenne az opcionális gyermek nevelése szempontjából! Attól, hogy anyukát elhagyod, a gyereket még nem hagyod el. Szakítani kell, nem félreqrni a háta mögött, ahogyan itt javasolták neked! A gyerek se hülye, hiába 5 éves, pontosan tisztában van azzal, hogy mi van vagy mi nincsen köztetek. Egy gyereknek a kényszer házasság csak toxikus légkört teremt. Inkább külön legyetek, de boldogok, mint együtt, de boldogtalanok. Attól, hogy van egy gyerek, nem kell örökre egymás mellett sínylődni. Nem a középkorban vagyunk, kérlek.

Tudom, hogy nehéz, de szakíts! Keress egy albérletet és kezdj el különálló életet élni! Mindketten boldogtalanok vagytok ebben a szrban. Nem is értem valaki miért buzdít arra, hogy maradj benne. Ebből egyértelműen ki kell lépni, mert hosszútávon a krvázas, szeretősdi az asszony háta mögött nem fog működni.

2024. jún. 5. 11:03
 24/33 anonim ***** válasza:
64%

Neki már csak a pénzed kell azért akarja hogy mellette maradj.

Fél hogy egyedül nem tudná eltartani magát, még úgy sem hogy ha fizetnéd a gyerektartást. Ezért zsarol érzelmileg.

És azt kell hogy mondjam hogy ő okosabb mint te. Ugyanis rájött hogy mi a gyenge pontod (a gyerek) és mivel lehet téged sakkban tartani. És bizony te meg nem állsz férfiként a sarkadra. Más férfiak is elváltak, és a válás után is képesek a gyerekre koncentrálni. Csak közben nem hagyják magukat érzelmileg zsarolni! De mivel te hagyod magad ezért ezt meg lehet veled csinálni.

És azt kell hogy mondjam ha új párkapcsolatod lenne akkor sanszos hogy még inkább zsarolna a gyerekkel csak hogy keresztbe tegyen az új nőnek is.

Neki a pénzedre van szüksége ahhoz hogy stabilan talpon tudjon maradni.

Ha még érdekelnéd érzelmileg akkor kivizsgáltatná magát és látszana hogy tenni akar azért hogy jó legyen nektek együtt.

2024. jún. 5. 11:32
 25/33 A kérdező kommentje:

24, én is ezt érzem már nagyon régóta

pl én ezt képetelen lennék megcsinálni mással.

Nyilván senki sem ismer minket de ha én ezt férfiként megcsinálnám akkor itt már a fejemet levágták volna a kommentelők :) És valóban nagyon a gyenge pontom a gyerek és miatta inkább végigszenvedtem idáig csak hogy mellete legyek teljesen.

23/

Azok vagyunk :) Ő is és már én is :) régebben nem okozott gondott az hogy ismerkedjek most már az érzés bennem van de nem merek lépni és inkább várom hogy csak teljenek a napok és reménykedek csak hogy épp a hangulat jó amikor hazamegyek mert nagyon sokszor van az hogy ha rossz a hangulata akkor egész nap rányomódik mindenre.

Amúgy a természete is abszolút toxikus lett.

De az is igaz hogy a gyerek miatt nagyon elpuhultam és nem nagyon állok ki magamért mert pontosan tudom hogy mi a következménye és igaz hogy a gyerek most már 5 éves de amikor 1-2-3 volt akkor nagyon rezgett a levegőbe hogy ha nem az van amit ő akar akkor felkapja a gyereket és elviszi és "úgy is neki fogják itélni" illetve akkor nyomott egy szöveget is el: "majd annyit látod amennyit fizetsz"

Meghoztam egy döntést és kitartottam , a helyzett csak rosszabb lett a gyerek már 5 éves szeret ragaszkodik hozzám de eddig birtam ezt....

2024. jún. 5. 12:22
 26/33 A kérdező kommentje:
és ahogy mondtam nagyon jó anya tényleg az hogy velem ezt csinálja ez nem fog az éremeiből elvenni semmit. Ez csak közte és köztem zajlik a gyereket nem is akarom belekeverni
2024. jún. 5. 12:36
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Ha depressziós vagy, akkor érdemes lenne neked is felkeresni egy pszichológust, aki segít téged rendbe tenni a dolgokat a fejedben. Annak a gyereknek nem tesz jót, ha a szülők nincsenek rendben. És amúgy ez a reménykedés szerinted élet? Szerinted ez oké? Mert szerintem nagyon nem az. A gyerek ezt látja, ebben nő fel, aztán ugyanezt a phos családi modellt viszi tovább ő is majd. Ha toxikus, úgymond "abúzál" téged mentálisan, akkor mit keresel még mellette? És ne fogd a gyerekre! Egy beszri pöts vagy, aki kapcsolatfüggő! Tudom, mert én is ugyanezt csináltam az egyik kapcsolatomban, de ott nem tudtam a gyerekre fogni, mert nem volt. Ő zsarol, uralkodik rajtad (bár azért a màsik felet is meghallgatnàm amúgy), te meg alárendeled magadat neki tulajdonképpen önként. Változás csak akkor lesz, ha kiàllsz magadért és kilépsz abból ami számodra régóta nem boldogság. Egyébként abban igaza van, hogy nem fogják tőle elvenni a gyereket. Magyarországon elég durva helyzetnek kell előàllnia, hogy anyukától elvegyék a gyereket és állandóra nálad helyezzék el. (Pl alkoholizmus, drogos stb) Viszont van váltott felügyelet, vagyis 1 hét nálad, 1 hét nála. És ezt nem ő fogja eldönteni, hanem a bíróság.

Itt az ideje, hogy magadra is gondolj! Rajtad múlik minden. Ha benne maradsz, ez csak rosszabb lesz. Itt a legkisebb probléma szerintem a szex. Vannak nagyobb bajok is. Daráljátok egymást. Semmi értelme és egy ember fog a legjobban sérülni ebben, az pedig a gyereked.

2024. jún. 5. 12:43
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Hat en le leszek pontozva meg valoszinuleg mocskolodast is fogok kapni, de leirom.

A ferjem pont igy volt mint te, o 35 evesen lepett 5 eves gyerekkel.

Naluk ugyanez volt a problema, a ferjem probalkozott, helyt allt a munkahelyen, a gyereknevelesbol is kivette a reszet -nem segitett!- megis a furdoszobaba jart maszturbalni.. nekik mondjuk koran jott a gyerek, fel eves kapcsolatban, aztan odakoltoztek anyoshoz, ami szinten nem tett jot. Evekkel kesobb osszehazasodtak, de mar akkor sem volt jo a kapcsolatuk. Utana meg rosszabb lett, csak a gyerek kototte ossze oket. Igy telt el kb 3 ev.

Aztan odakerultem dolgozni ahol mar evek ota ott volt, megismertuk egymast, de mivel nekem is volt parkapcsolatom, nem tortent semmi fizikai koztunk. Viszont egymasba szerettunk, o elkoltozott otthonrol, en is, aztan jottunk ossze. Ennek tobb mint 4 eve, tavaly tavasz ota hazasok vagyunk es 2 honap mulva szuletik a kisbabank.

Szoval ilyen is van. En emiatt biztatnalak arra, hogy ne temesd magad. Azt mondod, 5 eve kinlodtok, ez lathatoan nem lesz jobb, csak rosszabb. Nem a gyereket hagynad el, hanem a parodat. Attol, mert koztetek ez evek ota nem mukodik, te meg lehetsz jo apa.

2024. jún. 5. 12:55
 29/33 A kérdező kommentje:

28, nagyon köszönöm , jó happy end storyt hallani és én is bízok ilyenben semmi rosszat nemírtál csak a valóságot nálam is ez a helyzet szóval abszolút megértem őt

27,

De abszolút arra fogom hogy apa vagyok és gyerekem van és mint volt nevelőotthonos baromira nem engedhetem meg magamnak azt hogy ha én kisgyerekként nem ismerhettem a szüleimet akkor az én gyerekem is csonka családba legyen mert ahhoz képest mindenannak számít ha nem velük élsz....

Amúgy jókat írtál csak a beszari pöcsös dolgotírtad rosszul :) kapcsolatfüggő ha nem lenne gyerek és ennek a töredékét csinálná már akkor régen kiraktam volna. Ebben az esetben a gyerek az aki miatt nyelek egy jó nagyott és ahogy a 28 as írta a fürdőbe járok kiverni.... mert látom a gyereket ahogy reggel felkel és rögtön a nyakamba ugrik annyira boldog és annyira kis pozitív bomba hogy ezt valahogy kibirom és olyankor sosem bánom meg hogy így döntöttem , de ahogy szépen nő úgy ragaszkodik jobban hozzám és egyre jobban meg fogja érteni ha esetleg különválunk akkor az nem azt jelenti hogy én már nem vagyok.

Amúgy a gyerekek észreveszik ha gáz van otthon ezt mondják, na ő nem vesz észre semmit mert úgy csinálom hogy soha 1 minimális pillanatra sem mutatom hogy rossz kedvem van max anynit lát a gyerek hogy az apja szalad állandóan a az anyjához hogy megölelje (persze viszonzás sok nincs) de inkább megalázom magam mint hogy minimális veszekedés is legyen ebből .

NA ha "beszari" vagyok akkor a gyerekért beválalom....

2024. jún. 5. 13:08
 30/33 anonim ***** válasza:
84%

Attól, hogy kilépsz egy szr kapcsolatból, attól a gyereket még nem hagyod el! Látom neked, a kettő jócskán összemosódik. Lehetsz teljes értékű apuka az életében függetlenül attól, hogy az anyjával nem ápolsz semmilyen romantikus kapcsolatot. Ezt kellene a fejedben rendbe tenni!

És ne haragudj, de igen, egy beszri pöts vagy! Te magad írtad le, hogy csak akkor menne a kilépés, ha a másik punci már ott várna. Ez Barátom, kemény kapcsolatfüggőség. Ha nem függnél egy kapcsolattól, pont nem érdekelne, hogy valaki vár e téged kint vagy sem. A kapcsolatfüggők taktikája ez, hogy akkor szakít a régivel amikor biztos már az új. Én ezt pont ugyanolyan gerinctelen húzásnak gondolom, mint a félreqrást.

Egyébként csak mártírkodsz. Szerintem. Annyira nem lehet neked szr. Ha elég szr leszel, kilépsz majd. Folyamatosan hozod a kifogásokat, hogy így a gyerek, úgy a gyerek, te önfeláldozol miatta, de az asszony rohadjon meg mert szétzsarol téged. Mit szeretnél? Miért tetted fel a kérdést? Mert a problémádra az egyetlen adekvát válasz/megoldás a szakítás, amit elég egyértelműen elutasítasz, mert hogy a gyerek. Ha neked jó így, akkor maradj a zsaroló frigid nőd mellett, recskázz a fürdőszobában.💁 Aztán majd ha meguntad a mártírkodást, akkor fogsz szakítani vele.

2024. jún. 5. 14:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!