Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lépjek tovább vagy várjak még?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lépjek tovább vagy várjak még?

Figyelt kérdés

Nagyon veszekedtünk! Mindketten nagyon idegesek voltunk. Mérgében azt írta befejezte velem. De előtte nap imádott éreztem mindenben. Aztán mikor pár nap múlva lehiggadtunk megbeszéltük, hogy átbeszéljük a problémáink. De nem jött, hiába írtam neki, hazudott hogy mindjárt jövök stb..

Aztán egy hete nem ír vissza. Vajon mi jár a fejében?

30/N

máj. 29. 00:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Tökmindegy mi jár a fejében, van benned tartás szoba se állsz vele.
máj. 29. 01:30
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ki tudja?! Mindegy is, hogy mi jár a fejében. Ha egy hete se kép, se hang, akkor nincs mire várni. Tiltsd le és lépj túl ezen az egészen.
máj. 29. 02:14
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez kb olyan mintha csak alkalomra vart volna hogy dobjon
máj. 29. 06:09
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is lényegtelen mi jár a fejében, hiszen ott hagyott mint egy darab kakit. Ha van önbecsülésed, sose engeded vissza.
máj. 29. 06:28
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy mi jár a fejében? Magasról tesz rád, a minimális tiszteletet sem adja meg neked. Szót sem érdemel többet.
máj. 29. 07:09
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Könyörgöm legyen benned tartás! Ezek után szóba se állj vele, különben majd azt hiszi bármit megtehet veled, kb. lábtörlője leszel..
máj. 29. 07:43
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

-Vagy csak neked tűnt úgy, hogy előtte imádott és minden rendben volt, lehet már szabadult volna és most volt jó egy ürügye, hogy lerázhasson.

-Vagy olyat mondhattál neki, ami után úgy volt vele köszöni szépen ő ebből nem kér többer.

Abbam, hogy azt hazudta mindjárt jön és mégs így volt

máj. 29. 07:50
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

#7es voltam bocsi veletlen megnyomtam a gombot.

Szóval abban, hogy azt hazudta mindjárt jön, és mégse jött szerintem nagyon sokat elául egy ember jelleméről, nálam ez lenne az a pont amikor leírná magát véglegesen. Az meg hogy 1 hete felszívódott nincs is miről beszélni innenről. Az őrészéről te már nem jelentessz neki semmit az biztos.

Ha ilyen igérgetős akarom is meg nem is tipus, lehet megfog keresni majd mikor unatkozik, vagy nimcs neki senki, de ha ezek után ugrassz majd neki annyit is érsz! Egy kapcsolat tisztelet nélkül semmit sem ér, itt meg már rég nincs meg köztetek.

máj. 29. 07:54
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó tanács, ha beállít egy hét múlva akkor zavard el őt.
máj. 29. 08:15
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látszik, mégis komolyan gondolta, hogy befejezte. Az lett volna a tisztességes, ha megmondja. Mi is mondtunk már mérgünkben ilyeneket egymásnak, de az kb. addig tartott, amíg kimondtuk. Ha egy hete nem is válaszol, akkor ennek tényleg vége.
máj. 29. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!