Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lépjek tovább vagy várjak rá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lépjek tovább vagy várjak rá?

Figyelt kérdés

A problémám az, hogy kétszer mentünk szét az miatt, hogy nem tudott időt szánni rám.

Én türelmes voltam sokszor, elnéző, de folyton dolga volt, vagy haverokkal kellett lennie, így mindig háttérba szorultam.

Legutóbb összevesztünk, a veszekedés végén arra se méltatott, hogy vissza írjon.

Ha lát, nem köszön csak néz.

Nem rég volt a szülinapom, egy üzenetet se írt részemre.

Engem bánt az egész, de úgy látom semmit nem tesz, hogy mellette kitartsak.

Volt valaki hansoló helyzetben?

2020. nov. 29. 09:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért vársz valakire, akinek nincs rád ideje, inkább barátokkal van, és nem tudtok semmit megbeszélni? Részéről szexkapcsolatnak tűnik.
2020. nov. 29. 09:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire nem érdekled, semmi értelme kitartanod mellette.

Tovább kell lépni. Nehéz, ha szereted,de nem becsült téged.

Nem lenne vele jövőd.

3/5 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletesen latod.
 4/5 anonim ***** válasza:
Semmibe vesz, nem ő az igazi párod. Soha nem lesz az.
2020. nov. 29. 10:19
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem a pasid. Csak szexkapcsolatba voltatok. Ő részéről
2020. nov. 29. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!