Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítás után 1 hónnappal új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után 1 hónnappal új barátja van, valaha volt szerelmes?

Figyelt kérdés

1 évet voltunk együtt, én mentem el, mert nem volt sem szex, és írogatott férfiakkal. Elég hülyén éreztem magam, és véget vetettem a kapcsolatnak.

A környezetem örült, hogy vége lett.

1 hónapra rá összejött egy sráccal, aki bejelölte a közösségi oldalon szakítás előtt.

Én 35 vagyok, a lány 24 volt.

2024. máj. 29. 21:08
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
Honnan tudnánk?
2024. máj. 29. 21:13
 2/8 Noren1989 ***** válasza:
100%

Tökmindegy, Laczi.

Ne kövesd az életét, legyen sajàtod.

2024. máj. 29. 21:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kit érdekel? Komolyan ez a nagy kérdés, hogy volt-e szerelmes? Attól jobb lesz neked? Nem tisztelt, melletted másoknak írogatott, mégis mit gondolsz? Felejtsd el.
2024. máj. 29. 21:42
 4/8 anonim ***** válasza:
67%
Nézd. Ő már régebb óta nem szeretett téged és érzelmileg már rég szakított veled.
2024. máj. 29. 22:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű.
2024. máj. 29. 22:09
 6/8 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem nem ha másokkal nyomta.
2024. máj. 29. 23:03
 7/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ezen már minek kell kattogni, ha otthagytad? Lehetett szerelmes, de a szerelem el tud múlni egyik napról a másikra is.
2024. máj. 30. 06:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Van köztetek 11 év, az ő koraban ez még sok, 24 éves lányról van szó, gondolom unalamas lettel neki, jött az új faszi és lepattintott. Az ő korában úgy szoktak szakítani, hogy már megvan a következő pasi, úgyhogy nagyon valószínű igen már kialakulóban volt neki a másik, te pedig kilettél hajintva. Ha mas férfiakkal írogatott, akkor nem okozhat meglepetést sem, hogy ő ilyen. Még élni akar nem lekötni magát melléd meg gyereket szülni neked. Ilyen az amikor a férdiaknak nem jó a sajqt korosztályukbeli nő, nekik mindem áron a 20 éves kis p*csák kellenek, hát az ilyenek jól átb@sszák a fejeteket!
2024. máj. 30. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!