Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon hosszú ideje nincs közöttünk szex, szakítás a következő lehetősség?
Olyan mint ha nem is lenne rá igénye (amúgy kívülről nem látszdik hogy baj lenne) de engem nagyon zavar hogy semmi sincs közöttünk.
Én nagyon igényelném és évek óta semmi sincs (gyerekünk 5 éves) az a legszebb hogy annyira levitt hogy nem közeledik hozzám hogy belül kicsit szét is estem (én vagyok a férfi) minimálisan se nézelődök másfele csak rá fokuszálok.
Megbeszélni próbáltam sokszor de semmi hatása nem volt egyszerűen nem kivánja vagy engem (nyiltan még nem mondta ki)
Igazsághoz hozzátartoik hogy nagyon sportos voltam most kicsit elengedtem magam amiben oriási köze van annak hogy egyáltalán nincsenek jelek felém , közeledés 0 stb stb... Nem kell extrémen elgondolni az elengedést mert eddig szálkás izmos voltam most meg 183/79 kg vagyok de magamhoz képest "apásodtam kicsit"
terhesség után barátnőm nem kcisit meghízott de akkor is nagyon küldtem neki a jeleket hogy milyen szép és tényleg így is godnoltam és kivántam nagyon, azóta visszanyerte az alakját és mégjobban akarnám de szó szerint 0 ra redukálódott közöttünk minden.
Elengedni nem akar de ha ultimátumot adok neki maximum szóba hanzik el hogy igen próbál változtatni és 2 nap után már abban is elapad..
A gyerek miatt mem léptem ki mert akkor jön az érzelmi zsarolás meg hogy hogy fogja egyedül utána csinálni (váltot nevelést nem enged és akar) de elengedni nem akar viszont ez nekem már nagyon nem megy...
2 lehetősség van vagy elkezdek össze vissza járni vagy csak kilépek a kapcsolatból és otthagyom , mind 2 nagyon nehz lenne nekem de mivel egyedül nem tudom megoldani ezt mert ehhez 2 ember kell így sok lehetősségem nincs.
(Zsarolós tipus és többször volt már hogy a gyerekkel is zsarolt) ha előre bejelentem hogy xy időpontban elköltözök akkor biztosan ez jön, ha szó nélkül csinálom meg akkor "szarba hagyom" és a gyerek miatt ezt nem akarom . 36 vagyok így a "megcsalom" már annyira nem játszik nálam mert tudom hogy az semmit se fog megoldani és hiányzik a szex de nem más nővel így ez addig a kis ideig lenne csak jó .
Szakítani tudok van rutinom de itt a kisfiam és eddig inkább benne voltam egy ilyen kapcsolatba csak hogy vele tudja lenni de ez már szinte elviselhetettlen így nem igazán tudom tovább csinálni.
több éve próbálok beszélni vele így ez biztosan nem opció , jelenleg már annyit dumáltam hogy nincs súlya a szavamnak és már az se hat hogy ha azt mondom hogy szakitani fogok mert tudja hogy ugy is otthon maradok , már tettek kellenek. Volt valakinek hasonló?

Ez egy nagyon jó példa arra hogy miért nem szabad gyereket vállalni!
Mindig kérdezik tőlem hogy mégis miért nem szeretnék gyereket.. Hát többek között ez az oka! Vagyis hogy nem akarom magam senkihez sem végérvényesen hozzáláncolni, mert bármelyik kezdetekben jól működő kapcsolatban elromolhat valami, ami miatt a különválás lenne a legkézenfekvőbb.. Csak hát ott a gyerek, ami miatt mez már nem is olyan egyszerű!..

Szerintem simán elmehetsz prostihoz, és ezt akár el is mondhatod neki.
Hiszen a kérdésből feketén fehéren kijön hogy ti már nem vagytok együtt, ti csak lakótársak vagytok akik közösen nevelnek egy gyereket!
A lakótársadnak meg nem sok beleszólása van ahhoz hogy mikor és kivel szexelsz!
azért van bennem egy kis kötés ami nem enged de akkor lehet hogy rosszul fogalmaztam.
Engem csak a gyerek köt hozzá és az a tudat hogy egy ilyen sz.rba vagyok de napi szinten a gyerekem mellet lehetek vagy pedig lépek és hétvégi apa leszek (nyilván nem teljesen így de jóval kevesebbet lehetek vele)
Közös nevelés nincs a mai napig főleg ilyen kis gyereknél, csak abban az esetben ha mind 2 fél belemegy de Ő soha nem menne bele így pedig nincs erre opció ügyvéddel is körbejártam már hogy mire számíthatok és mivel jó anya és ezt nem veszem el tőle így a gyerek stabilitása érdekében egyik szűlő dominálni fog és az szinte biztosan nem én leszek mégha szeretnék is.
Szóval Választás k kemény vagy benne maradok de a gyerekem mellet tudok lenni vagy boldog leszek ezen a téren viszont a gyerekemmel a mostaninál jóval kevesebbet tudok majd lenni.

De bakker.. Havonta egyszer járj el prostihoz! Csak nézz egy kicsit szét a Rosszlányokon, szebbnél szebbek vannak!
Párodnak meg nyilván nem kell tudnia róla! Rengeteg férfi így oldja meg a hasonló problémákat csak senki nem veri nagy dobra.
Együtt a család, havonta van szex is, és mindenki boldog!

Nem kell belemenjen a közös nevelésbe
Ha te kéred és nincs kizaro ok, megitelik

Bocsánat, utánaolvastam
1.osztályos gyereknél már lehet váltva
Még 1 év
az 2 év sajnos és most volt még csak 5 7 nél elöbb nem engedjük az iskolába mert beszédfogyatékos és speciális logopédiai ovodába jár.
Amúgy bárcsak igazad lenne viszont ha a gyereknek a stabilitás a legfontosabb ha ezen mulok akkor inkébb naponta látogatom de nem akarnám neki hogy itt ott éljen és ne legyen egy stabil helye elvileg ez nagyon fontos a gyereknek.
Ha az anyja egy idióta lenne akkor azonnal harcolnék hogy elszakítsam de nem az. Ha viszont a szakember azt mondja hoyg a gyereknek úgy lenne a legjobb ha 1hét itt 1 7 ott akkor annak örülnék a legjobban,

Párterápia nem játszik?
Illetve a szexen kívül milyen a kapcsoltatok?
Van közös program, barátok is vagytok? Szoktatok jókat beszélgetni, van intimitás? Bújás, simogatás, ölelés?
Ő már visszament dolgozni? Segítesz neki a házimunkában? Milyen a gyerek? Könnyű? Problémás?
Gyerek előtt ezek voltak?
Ha előtte sem, akkor veszett fejsze nyele.. ha volt, akkor munkával visszaállítható.
Az ultimátum nem ördögtől való, húzd meg a határaidat ha neked így nem jó.
De jelenleg egyébként is csak a te oldaladat ismerjük.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!