Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon hosszú ideje nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon hosszú ideje nincs közöttünk szex, szakítás a következő lehetősség?

Figyelt kérdés

Olyan mint ha nem is lenne rá igénye (amúgy kívülről nem látszdik hogy baj lenne) de engem nagyon zavar hogy semmi sincs közöttünk.

Én nagyon igényelném és évek óta semmi sincs (gyerekünk 5 éves) az a legszebb hogy annyira levitt hogy nem közeledik hozzám hogy belül kicsit szét is estem (én vagyok a férfi) minimálisan se nézelődök másfele csak rá fokuszálok.

Megbeszélni próbáltam sokszor de semmi hatása nem volt egyszerűen nem kivánja vagy engem (nyiltan még nem mondta ki)

Igazsághoz hozzátartoik hogy nagyon sportos voltam most kicsit elengedtem magam amiben oriási köze van annak hogy egyáltalán nincsenek jelek felém , közeledés 0 stb stb... Nem kell extrémen elgondolni az elengedést mert eddig szálkás izmos voltam most meg 183/79 kg vagyok de magamhoz képest "apásodtam kicsit"

terhesség után barátnőm nem kcisit meghízott de akkor is nagyon küldtem neki a jeleket hogy milyen szép és tényleg így is godnoltam és kivántam nagyon, azóta visszanyerte az alakját és mégjobban akarnám de szó szerint 0 ra redukálódott közöttünk minden.

Elengedni nem akar de ha ultimátumot adok neki maximum szóba hanzik el hogy igen próbál változtatni és 2 nap után már abban is elapad..

A gyerek miatt mem léptem ki mert akkor jön az érzelmi zsarolás meg hogy hogy fogja egyedül utána csinálni (váltot nevelést nem enged és akar) de elengedni nem akar viszont ez nekem már nagyon nem megy...

2 lehetősség van vagy elkezdek össze vissza járni vagy csak kilépek a kapcsolatból és otthagyom , mind 2 nagyon nehz lenne nekem de mivel egyedül nem tudom megoldani ezt mert ehhez 2 ember kell így sok lehetősségem nincs.

(Zsarolós tipus és többször volt már hogy a gyerekkel is zsarolt) ha előre bejelentem hogy xy időpontban elköltözök akkor biztosan ez jön, ha szó nélkül csinálom meg akkor "szarba hagyom" és a gyerek miatt ezt nem akarom . 36 vagyok így a "megcsalom" már annyira nem játszik nálam mert tudom hogy az semmit se fog megoldani és hiányzik a szex de nem más nővel így ez addig a kis ideig lenne csak jó .

Szakítani tudok van rutinom de itt a kisfiam és eddig inkább benne voltam egy ilyen kapcsolatba csak hogy vele tudja lenni de ez már szinte elviselhetettlen így nem igazán tudom tovább csinálni.

több éve próbálok beszélni vele így ez biztosan nem opció , jelenleg már annyit dumáltam hogy nincs súlya a szavamnak és már az se hat hogy ha azt mondom hogy szakitani fogok mert tudja hogy ugy is otthon maradok , már tettek kellenek. Volt valakinek hasonló?

2024. jún. 5. 07:17
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Legyetek külön és a gyermekkel kapcsolatban az elhelyezés miatt említsd meg, hogy zsarol téged. Egyébként nem csinálhatja azt veled meg, hogy a heti látogatókba nem megy bele ha nincs súlyos indoka rá! Csak a szája jár.
2024. jún. 5. 07:26
 2/33 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem akarok szentnek látszani (valóban én vagyok az aki próbálkozik) de ilyen kártyát azért nem akarok elsütni mert barmi jó anya.... Iszonyatosan jól neveli a gyereket nagyon törődő és az hogy velem az ellentétje a gyereknak szüksége van és mivel én sem vagyok hülye így pontosan tudom mennyire szüksége van az anyjára a gyereknek és csak akkor húznám elő ezta a kártyát ha valóban el akarna tiltan a gyerektől.

Én sose lennék képes a gyereket fegyverként használni mert ez a gyereknek nem jó.

Azt nem tudom hogyan tegyem meg az első lépést. magamon látom már hogy ameilyen jókedvű ember voltam annyira lettem nyomorult és az idő nekem is telik ....

2024. jún. 5. 07:36
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
Javasolj nyitott kapcsolatot, vagy mondd meg neki nyíltan, hogy vele maradsz, de más nőkkel fogsz szexelni. Majd ő eldönti mit csinál az infó alapján. Megcsalni a háta mögül nem ajánlatos mert ha kiderül pipa lesz és nagyon ocsmány viselkedés.
2024. jún. 5. 07:40
 4/33 anonim ***** válasza:
100%

Nyitott kapcsolat

Vagy elkoltozol és heti valtasban lesz a kisgyerek

2024. jún. 5. 08:11
 5/33 A kérdező kommentje:
Nyitot kapcsolatra annyira nem vágyok viszont abban az esetben ha tudnám hogy ha elkezdek ismerkedni és összejárni valakivel akkor könyebben ki tudnék lépni egyből megtenném. Korlát van bennem viszont ezt igyekszek leküzdeni ha ezen múlik.
2024. jún. 5. 08:14
 6/33 anonim ***** válasza:
11%
Ha jó anya, imádod és van gyerek akkor gondolj arra hogy egy pici apróság h nincs szex. Annal sokkal fontosabb dolgok meg megvannak
2024. jún. 5. 08:24
 7/33 anonim ***** válasza:
88%

"Zsarolós tipus és többször volt már hogy a gyerekkel is zsarolt"

Aha. Bekapta a legyet és már úgy érzi benne van a tutiban, megvan a balek, aki bekapta a horgot...

Azért zsarol, mert gyenge vagy. Amíg hat a lelkedre, addig szívja a véred. Szépen cuccolj össze és menj el. Vagy tedd ki. (Nem tudom kinek az ingatlanában vagytok... ) Ha jól értem, akkor nem vagytok házasok.

2024. jún. 5. 08:25
 8/33 anonim ***** válasza:
20%
Valas es viszi a vagyonodat a feleseg. Kezdhetsz mindent elolrol
2024. jún. 5. 08:36
 9/33 anonim ***** válasza:
55%
Mond neki hogy írasson fel magának vágyfokozót!!
2024. jún. 5. 08:48
 10/33 A kérdező kommentje:

nagyon Jó anya viszont életem legrosszabb kapcsolta, partnere valóban az a baj hogy tuságosan a kezében vagyok de a gyerek miatt nincs más opcióm vagy nem volt más .

Szerencsére nem vagyunk házask, albérletbe élünk és gazdagok se vagyunk ő keres 230 at én meg netto 370 et szóval ketten pont kijövünk. 36 leszek és kb 5 éve nem volt semmi kb már el is felejtettem milyen a libidóm nekem is csökkent de csak az elutasitás miatt viszont azért még érzem hogy hiányzik így azt hogy ezt kizárjam az életemből azt nem engedem.

2024. jún. 5. 08:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!