Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, hogy nélkülem utazik?
81/89 A kérdező kommentje:
Hányszor írjam még le, hogy nem letiltottam, hanem az ismerkedés legelején elmondtam, milyen típusú lányt keresek, és ő ezt maximálisan elfogadta??????? Ennyire húgyagyúak hogy lehettek???? Soha nem tiltottam senkit senkitől, semmitől. Nem szóltam bele öltözködésbe,vsemmibe. Tuti direkt szívattok csak :D
"az elején letisztáztam vele, hogy buli zero, nuku, nyista" - ez letiltás, bakker! mert te majd megmondod.
#80 vagyok
2024. ápr. 26. 12:26
De amúgy a nyaralás miért számít bulinak? Most vonatkoztassunk el attól, hogy nem hívott Téged.
Diszkóba, kocsmába én se járok. De kertiparti barátokkal meg nyaralás, hát a legjobb dolog.
2024. ápr. 26. 12:30
84/89 A kérdező kommentje:
Ha elfogadta, hogy hogy gondolkozom erről, az nem letiltás. Ha nem tetszik mondja azt, hogy ez így neki nem oké, ne azt hogy persze, oké a dolog. Komolyan mondom, ennyire nehéz felfogású emvereket, mint itt :D bulizni mennek, már most hétvégén is oda mentek volna, megbeszéltük. Mindegy, itt mindenki eldöntötte, hogy én vagyok a sz@r. Nem bírjátok felfogni, hogy mi a különbség a tiltás meg az előre megbeszélés között. Egy normális világban ő lenne a szemét, mert hazudozott össze vissza. Vagy ha ő lenne a pasi, akkor mindjárt engem sajnálnétok, mert jaj szegény lány, a pasija haverozik heteket ahelyett, hogy a párjával is foglalkozna. Mindegy, kiszálltam ebből a szűk agyhalott körből, ami itt van :D
És mi neked a buli? Buli zéró. AZtán lassan a lakásból sem teheti ki a lábát, mert a barátnővel cukrászdába menést is bulinak fogod titulálni.
2024. ápr. 26. 16:53
86/89 A kérdező kommentje:
Szórakozóhely. De nyugodtan tetézzétek csak, jókat szórakozok rajtatok, agyatlan barmok. Amúgy egy barátnőjével rendszeresen jár kávézóba, nem tudom mik ezek a hükyeségek, hogy bekorlátozom meg ilyenek. Mennyi rosszindulatú, csőlátású barom van itt, hihetetlen. Nagy részeteknek szerintem életében nem volt párkapcsolata, itt képzelegtek mi lenne ha :D
Megmondtam az első kommentekbe te rtek. Aki ide kérdést ír ki, pláne ilyet az egy langyosvrisli. Nő sem való neked.
2024. ápr. 26. 18:50
Szerintem inkább mi szórakozunk ezen a vergődésen.
2024. ápr. 26. 18:54
#86 Adtam már több választ, most nem, fogom visszanézni a számokat. Pont, hogy szuper párkapcsolataim voltak, mert menet közben is kötöttünk kompromisszumokat, amellett, hogy elfogadtuk egymást olyannak, amilyen. Te erre egyáltalán nem vagy hajlandó, ragaszkodsz ahhoz, hogy de hát az elején megbeszéltük... már írtam korábban, hogy mondhatta ezt az elején, de rájött, hogy ez egyáltalán nem megy neki. Mert te már ott tartasz, hogy buli nyista! Semmi kompromisszum!
A válaszadók felfogták, amit írsz, csak te nem a válaszokat.
2024. ápr. 29. 09:32
Kapcsolódó kérdések: