Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normális, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális, hogy nélkülem utazik?

Figyelt kérdés
Párom két hétre utazik a barátaival nyaralni, egyikük szülinapját ünnepelni. Igaz, csak 3 hónapja vagyunk együtt, meg már mielőtt összejöttünk le volt foglalva, de engem zavar, hogy még csak fel sem merült, hogy én is menjek. Én biztos nem mennék nélküle, nem hagynám ki ekkora élményből.
2024. ápr. 24. 11:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/89 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan rossz olvasni a vergodesedet. Beszeld meg vele, ha ennyire zavar. O megiscsak bulizni akar a barataival - nelkuled. Ha neked ez nem felel meg, szakits vele es keress mast, aki nem bulizik.
2024. ápr. 24. 13:29
 42/89 A kérdező kommentje:
Oké, a nyaralás rendben van. Nem is ez az igazi problémám. Hanem most hétvégén se találkozunk, mert a barátnőjével tölti. Akivel utána együtt lesz két hétig. Akkor minek a sok hiányzol üzenet, meg még senki nem hiányzott ennyire. Ha erre is azt mondjátok túlreagálom, nincs több kérdésem :D
2024. ápr. 24. 13:32
 43/89 anonim ***** válasza:
83%

#42 Azért írkálja a sok hiányzol üzenetet, mert látja, hogy olyan vagy, mint egy gyerek, akinek kell a folytonos megerősítés. :D

Abban igazat adok neked, hogy felesleges a találkozás kettejük részéről, ha utána úgyis együtt utaznak el.

2024. ápr. 24. 13:34
 44/89 anonim ***** válasza:
93%
A nyaraláshoz a hozzáállásod gázos, abban viszont egyetértek, hogy mi a f*nak tölti a hétvégét a baratnőjevel, ha utána 2 hétig együtt mennek nyaralni. Ezt vele beszélném meg, hogy miért van, lehet hogy az útra készülnek meg bevasarolnak stb együtt, megy a nagy készülődés, bár ehhez elég 1 nap is nem kell egy egész hétvége.
2024. ápr. 24. 13:37
 45/89 anonim ***** válasza:
86%

44-es válaszolóval egyetértek teljesen.

Én is meg a párom is az elejétől kezdve úgy terveztük a hétvégéket, hogy minél többet együtt tudjunk lenni,nem még lerázni a másikat.

2024. ápr. 24. 14:11
 46/89 anonim ***** válasza:
100%
#38 Akkor nem illetek össze, és kész! Ezt is fel kell tudni fogni!
2024. ápr. 24. 14:28
 47/89 anonim ***** válasza:
100%
A barárokat nem kell összekeverni a párunkkal. Nem is értem mit nyafogsz. Mi se ugrálunk egymás barátainak a felén. 3 hónap alatt őt se ismered, nem még a barátait.
2024. ápr. 24. 14:33
 48/89 anonim ***** válasza:
78%

#38 nem vesz el és nem tesz hozzá senki, a nem bulizós nem egyenlő az otthon ülünk minden nap a párunkkal.

Volt ilyen hisztis párom, anyukámat nem látogathattam meg napközben, amíg ő dolgozott, ha szabadnapom van várjam csak otthon ölbetett kézzel😂😂😂

2024. ápr. 24. 14:50
 49/89 anonim ***** válasza:
100%

Távkapcsolat 3 hónapja. Persze, hogy hiányzol neki.

De nem tartozik neked semmivel.

Majd legközelebb veled megy, ha előre megbeszélitek.

2024. ápr. 24. 15:24
 50/89 anonim ***** válasza:
100%

"akkor már rég együtt voltunk."

Rég nem lehettetek együtt, hisz most is csak 3 hónapja ismeritek egymást. Igazán nem várhatod, hogy párhetes ismerettség után átszervezzék több ember utazását, amikor az sem biztos még, hogy 2 hét múlva is együtt lesztek még.

2024. ápr. 24. 16:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!