Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normális, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális, hogy nélkülem utazik?

Figyelt kérdés
Párom két hétre utazik a barátaival nyaralni, egyikük szülinapját ünnepelni. Igaz, csak 3 hónapja vagyunk együtt, meg már mielőtt összejöttünk le volt foglalva, de engem zavar, hogy még csak fel sem merült, hogy én is menjek. Én biztos nem mennék nélküle, nem hagynám ki ekkora élményből.
2024. ápr. 24. 11:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/89 anonim ***** válasza:
80%
3 hónap...iszonyatosan tapadsz, és számonkéred az életvitele kapcsán, folyton azt mantrázva, hogy mert azt mondta magáról, hogy nem bulizós, és vérremenő sértődést csinálsz azon, hogy nem visz magával a barátnős nyaralásra...Hát hallod, ha ennek csak a felét adtad neki elő, akivel gyakorlatilag éppen csak ismerkedtek, összejártok, akkor nem csoda, hogy inkább távolodik tőled, és a barátnővel tölti az idejét, mint egy ilyen controlfreak majommal.
2024. ápr. 25. 16:19
 72/89 A kérdező kommentje:
Értem, szóval megbeszéltünk vmit az elején, elfogadta, sőt állította hogy ő ilyen, erre nem iéyen mégsem, csak mismásol terel, és én vagyok a sz@r. Értem, nincs több kérdésem felétek :D
2024. ápr. 25. 16:29
 73/89 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondta, hogy nem bulizós.

A nyararál mióta számít bulizásnak?

Olyan szempontból nyilván "buli", hogy pancsolnak a temgerben, meg süttetik magukat a parton. Gondolom kirándulnak is, várost néznek, jókat esznek éa dumálnak, nem egy diszkóban fognak részegen rúdon pörögni basszus.

2024. ápr. 25. 17:02
 74/89 anonim ***** válasza:
#73 a kérdezőnek a nem bulizós azt jelenti, hogy még mosdóba se mehet a párja egyedül.
2024. ápr. 25. 17:11
 75/89 anonim ***** válasza:
75%

Nem olvastam el minden választ, csak beleolvasgattam a kommentekbe, de nekem az jutott eszembe, hogy olyan lennél a nyaraláson, mint amikor valaki az osztálytalálkozóra elviszi a párját. A barátnődnek folyton veled kéne foglalkoznia, mert valószínűleg nem ismersz mást a társaságból, nem érted az ezeréves belsős poénokat, nem tudsz velük nosztalgiázni a közös sztorikon, szóval nem tudsz organikusan elvegyülni a társasággal. Mert azért valljuk be, 3 hónap egy távkapcsolatban még elég karcsú ismeretségi szintet jelent. Szóval én úgy érezném a barátnőd helyében, hogy egy ilyen hosszú, folyamatos összezártságot jelentő program még túl korai lenne.

A külföldön élő barátnő esetében gondolom arról volt szó eleinte, hogy csak azt az egy hétvégét tudják együtt tölteni, de később kiderült, hogy a csaj be tud csatlakozni a nyaralásba. Szerintem azért nem mondja le a korábban már lefixált ottalvós hétvégét, mert a csajnak már megvan a repjegye haza, már régóta készülnek valamilyen programmal arra a hétvégére és csak úgy lemondani, hogy "áh, inkább ne gyere haza, elég lesz a nyaraláson találkozni", az bunkóság. Nameg ki tudja hányszor tudnak összefutni egy évben.

Abban igazad van, hogy eléggé sűrű most a barátnőd programja és úgy látszik neked mostanában nem osztottak lapot, ami érthető módon rosszul esik, de ha ez most csak egy ilyen időszak, akkor nem vonnék le ebből messzemenő következtetéseket. Viszont ha állandósulna, hogy mindig van nálad jobb programja, akkor amúgy sem tudna kifejlődni ez a kapcsolatpalánta.

2024. ápr. 25. 19:41
 76/89 anonim ***** válasza:
89%

"és annyira mondta, hogy ő ilyen, ő is ezt keresi. Na mindegy, ez van"

Ezek relatív dolgok. Nem hetente többször jár bulizni. Van, aki igen. Te viszont kb. zéró toleranciával vagy ezzel kapcsolatban. 1-2 évente egyszer elutazni barátnőkkel bulizni, az még nem bulizós életforma.

2024. ápr. 26. 02:32
 77/89 A kérdező kommentje:
Istenem, nők :D meg a sok idióta itt. Amugy nem tudom mit nem lehet ezen felfogni, hogy az elején letisztáztam vele, hogy buli zero, nuku, nyista, és ezt elfogadta, teljesen megfelelt neki. Ő nem tartja be, mégis én vagyok a sz@r. Na mindegy, túlléptem ezen már. Közben összeveszett a barátnőivel, lehet nyaralni se megy, és kijelentette, hogy velem lesz most hétvégén :D szappanopera basszus. Persze most hétvégén is bulizni mentek volna mint kiderült, csak összevesztek vmin. Az persze fel sem merült, hogy nekem már programom lenne, ha nem jók a barinők, mindjárt rá ér velem foglalkozni. Vicc az egész. Tuuuudom, megkaptam amit akartam, most meg azzal jöttök. Csak hát ahogy, az rohadtul nem mindegy. Amugy innen puszilom azt, aki az első hozzászólások között írta, hogy a nők közötti barátság mélyebb tud lenni, és én ezt nem értem. Persze persze :D
2024. ápr. 26. 08:38
 78/89 anonim ***** válasza:
23%
Megint jönnek az elolvasás nélküli beszólogatók... Tényleg kínosan röhej.
2024. ápr. 26. 09:31
 79/89 anonim ***** válasza:
Ne legyél ennyire tapadós.
2024. ápr. 26. 10:29
 80/89 anonim ***** válasza:
84%
#77 Ilyen nincs, hogy buli zéró! Ki vagy te, hogy letiltsd ezt neki. Ezek után szerintem csak azért mondta, hogy kussolj. Szerintem te gerjesztetted az egész feszkót. Én itt normális válaszokat adtam eddig, de most már világosak a nárcisztikus vonásaid. Csak magaddal törődsz, letiltanád mindenhonnan és csak veled mehetne. Isten ments az ilyen pasitól.
2024. ápr. 26. 11:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!