Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, hogy nélkülem utazik?
Azt mondta, hogy nem bulizós.
A nyararál mióta számít bulizásnak?
Olyan szempontból nyilván "buli", hogy pancsolnak a temgerben, meg süttetik magukat a parton. Gondolom kirándulnak is, várost néznek, jókat esznek éa dumálnak, nem egy diszkóban fognak részegen rúdon pörögni basszus.
Nem olvastam el minden választ, csak beleolvasgattam a kommentekbe, de nekem az jutott eszembe, hogy olyan lennél a nyaraláson, mint amikor valaki az osztálytalálkozóra elviszi a párját. A barátnődnek folyton veled kéne foglalkoznia, mert valószínűleg nem ismersz mást a társaságból, nem érted az ezeréves belsős poénokat, nem tudsz velük nosztalgiázni a közös sztorikon, szóval nem tudsz organikusan elvegyülni a társasággal. Mert azért valljuk be, 3 hónap egy távkapcsolatban még elég karcsú ismeretségi szintet jelent. Szóval én úgy érezném a barátnőd helyében, hogy egy ilyen hosszú, folyamatos összezártságot jelentő program még túl korai lenne.
A külföldön élő barátnő esetében gondolom arról volt szó eleinte, hogy csak azt az egy hétvégét tudják együtt tölteni, de később kiderült, hogy a csaj be tud csatlakozni a nyaralásba. Szerintem azért nem mondja le a korábban már lefixált ottalvós hétvégét, mert a csajnak már megvan a repjegye haza, már régóta készülnek valamilyen programmal arra a hétvégére és csak úgy lemondani, hogy "áh, inkább ne gyere haza, elég lesz a nyaraláson találkozni", az bunkóság. Nameg ki tudja hányszor tudnak összefutni egy évben.
Abban igazad van, hogy eléggé sűrű most a barátnőd programja és úgy látszik neked mostanában nem osztottak lapot, ami érthető módon rosszul esik, de ha ez most csak egy ilyen időszak, akkor nem vonnék le ebből messzemenő következtetéseket. Viszont ha állandósulna, hogy mindig van nálad jobb programja, akkor amúgy sem tudna kifejlődni ez a kapcsolatpalánta.
"és annyira mondta, hogy ő ilyen, ő is ezt keresi. Na mindegy, ez van"
Ezek relatív dolgok. Nem hetente többször jár bulizni. Van, aki igen. Te viszont kb. zéró toleranciával vagy ezzel kapcsolatban. 1-2 évente egyszer elutazni barátnőkkel bulizni, az még nem bulizós életforma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!