Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, hogy nélkülem utazik?
51/89 A kérdező kommentje:
Azért nem semmi, hogy gondolkodnak itt egyesek. Mi az Isten lenne, ha ez lenne a többség :D lényegében pár hónapos kapcsolatnál bármit lehet, annak az ellenkezőjét is, meg ha a pároddal akarsz lenni, akkir nárcisztikus uralkodó vagy. Arra kíváncsi lennék, ti hogy nyomtátpk az elején a kapcsolatotoknak :D
Kedves kérdező! Kérdésre válaszolok, nem olvasom el ezt a rengeteg írást. 7 éve leszünk együtt lassan a férjemmel és úgy érzem, hogy egy jól működő, kiegyensúlyozott és szeretetteljes kapcsolatban élünk. Minden évben van külön is és együtt is utazás. Tavaly elment a bátyjával másfél hétre Erdélybe motoros túrára.
Azt értsd meg, hogy valakinek ez belefér, neked úgy tűnik nem és ezzel nincsen semmi probléma, csak sajnos akkor lehet nem a megfelelő társat választottad. Lehet az is benne van, hogy mivel friss a kapcsolat, ezért nem hívott Téged. Sajnos ezt csak az idő deríti ki, kérdés, hogy meg várod-e
2024. ápr. 24. 19:15
Szóval 3 hónapja vagytok együtt, ráadásul úgy, hogy csak hétvégén. Magyarul ténylegesen 12 napja, ami összesen két hét sincsen, most viccselsz?
Én ezt még párlapcsolatnak sem nevezném, már ne haragudj.
Gondolom a barátait évek óta a barátai, ez ennyi.
Az meg a másik, hogy te nem szeretsz eljárni bulizni, attől ő meg szeretheti.
2024. ápr. 24. 21:23
54/89 A kérdező kommentje:
Valószínűleg értelmi fogyatékosok vannak itt, és mivel itt próbálok véleményeket kapni, én is az vagyok :D leírtam, hogy az ismerkedéskor megbeszéltem ezt vele, hogy nem bulizok, nem is ilyen párt keresek. Azt mondta persze, ő is ilyen, kiélte magát, már nem hiányzik neki, nem érdekli. Bár gondolom hiába írok ide bármit, magatoknak alakítjátoj a szitut
55/89 A kérdező kommentje:
Sokat gondolkoztam ma ezen. Lehet túl magabiztos voltam, lehet olyan pasit keresett csak, aki elvan otthon, ha épp lepattintja a barinők miatt. Azt tudni kell, hogy 32 évesen 10 hónapos volt a leghosszabb kapcsolata. Tudja, hogy én nem bulizok, elvagyok otthon is. Fura az egészben, hogy az elején arról volt szó, hogy ketten mennek azzal, akinek a születésnapja van. Akivel most hétvégén lesz, arra azt mondta, hogy csak most tudnak találkozni. Majd most pár napja kiderült, hogy ez a barátnő is megy a nyaralásra. Fura nekem ez az egész, akkor most minek kell hétvégén vele lenni, ott lesz a két hét. Az meg hogy én korlátoznám, meg bezárom, nem tudom hogy jött ide. Inkább az ellenkezője vagyok. Az elején elmondom, milyen típust keresek, még soha senkinek nem mondtam, hogy ide meg oda nem mehet vagy ne menjen. Abban hibás vagyok valóban, hogy mikor pár napja mondta, hogy ez a barátnő is megy, miért nem kérdeztem rá, hogy akkor most hétvégén minek lesznek együtt, ha utána két hétig együtt nyaralnak, most miért nem tud velem lenni még.
Elmondom itt mi a szitu. Örülsz hogy nőt találtál magadnak és foggal körömmel meg akarod tartani. Szánalmas vagy kisfiam, férfiként mondom. Sokáig nem leszel kapcsolatban ezt most megmondom. Üdv egy férfi.
2024. ápr. 25. 05:34
"Azt tudni kell, hogy 32 évesen 10 hónapos volt a leghosszabb kapcsolata." Gondolom a tieid se voltak különösebben hosszabbak ilyen mentalitással.
2024. ápr. 25. 09:18
58/89 A kérdező kommentje:
Egy éves volt a legrövidebb, de inkább több évesek voltak. Most komolyan az a bajotok, hogy az elején elmondtam, hogy mit várok el a másiktól, meg én milyen vagyok, ahhoz tartom is magam, ő viszont nem igazán, és ezért én vagyok a sz@r? :D összegyűlt itt a szemét látom :D akkorvaz ismerőseim miért kérdezgetik, hogy én hogy hogy nem megyek? Mégvegyszer mondom képben vannak a szituval.
Van egy nagyon jó ötletem. Szakíts vele. Egyébként is alkalmatlan vagy a távkapcsolatra, de az ingyen p--na miatt inkább itt vergődsz ahelyett, hogy lezárnál egy olyan kapcsolatot, ami számodra soha nem fog működni.
2024. ápr. 25. 09:44
Nem te kérdezted egyik napon, hogy egyik helyről megy a másikra és mit gondolunk? A sztorihoz igazodva ott valóban trollok voltak és visszaszóltam nekik. Ám itt másképpen tűnik a történet, hogy egyhuzamban mennek nyaralni. Ez így már más. Kérlek, hogy pontosítsd. 5 oldalt nem szeretnék visszanézni.
2024. ápr. 25. 09:44
Kapcsolódó kérdések: