Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, hogy nélkülem utazik?
Figyelt kérdés
Párom két hétre utazik a barátaival nyaralni, egyikük szülinapját ünnepelni. Igaz, csak 3 hónapja vagyunk együtt, meg már mielőtt összejöttünk le volt foglalva, de engem zavar, hogy még csak fel sem merült, hogy én is menjek. Én biztos nem mennék nélküle, nem hagynám ki ekkora élményből.2024. ápr. 24. 11:49
11/89 anonim válasza:
Normális dolog igen. ALig pár hónapja vagytok együtt és aez az utazás már rég le volt foglalva.
12/89 anonim válasza:
#10:
Miért rakatnák át amikor több ember utazik egy ember miatt?
14/89 anonim válasza:
Hiába pontoztok le, egy párkapcsolat nem arról szól, hogy akkor soha többé nem mehetsz a barátaiddal, mindenhova vinned kell és kész!
#6 vagyok
15/89 anonim válasza:
Szerintem nem örülnél, ha egy ilyen bunkó társaság erőltetné, hogy menj velük, este meg mind részegen rádnyomulna, mint egyetlen női csapattagra.
Jobb itthon. Baj, hogy ez a suttya társaság haza is jön egyszer.
16/89 anonim válasza:
#6 egy válaszoló pontozott le, én biztosan nem, 64%-os vagyok. Egyetértek veled.
17/89 A kérdező kommentje:
Nyilván a pénz része egyértelmű, persze, hogy fizetném :D csak fura, hogy ezért szólni kéne, hogy te figyu, én is mennék ám. Az időponttal volt variálás, most a harmadikat véglegesítették, akkor már rég együtt voltunk. Eleinte azt mondta, ketten mennek, mist már megy egy másik barátnő is, meg az egyik csaj férje. Mindegy, nekem fura, hogy itt ez annyira természetes nektek, hogy vki két hétre elutazik a párja nélkül. Ráadásul most hétvégén sem talizunk, mert a barátnőjével tölti. Aki amugy megy az utazásra, ritkán tudnak taláékozni. De mi is, csak hétvégén, távkapcsolat igazából
2024. ápr. 24. 12:15
18/89 anonim válasza:
Má előtted levolt foglalva, és a 3 hónapos együttléteteket ne haragudj, de nem nevezném még igaz párkapcsolatnak sem, inkább csak ismerkedésnek. Nagyon az elején vagytok, most jöttél nemrég be a képbe, nem várhatod el, hogy a rég tervezett programját lemondja miattad a barátaival, akik gondolom szintúgy nem kiváncsiak te rád, te sem őrájuk, nem a te tásaságod hanem az övé egyenlőre, ami nyilván idővel változhat, de még nem tartotok ott. 3 hónap után elég önző elvárás lenne, hogy vigyen téged is magával, főleg a többiek beleegyezése nélkül. Miért akarnál te mindenképp ottlenni a nyakukon? Miért mem mesz el vele külön nyaralni kettesben?
19/89 anonim válasza:
Anno volt pár munkatársammal terveztünk egy balatoni nyaralást, le is volt foglalva a szállás. Összejöttem egy sráccal, nem igazán nézte ezt jó szemmel. Gondoltam is, hogy mégpedig elmegyek, miért is korlátozna be?
Végül otthon maradtam. Kêsőbb fűvel-fával csalt az illető. Nagyon megbántam, hogy nem mentem el a nyaralásra.
20/89 A kérdező kommentje:
Én arról nem tehetek, hogy téged megcsaltak, nem mindenki ilyen :) amúgy a barátnöm utazik, fogjátok már fel :D
2024. ápr. 24. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!